Sport

Meme Stoica aprinde derby-ul CFR Cluj – FCSB: „Să fie clar! O să se umple stadionul pentru că venim noi. Asta vă spun eu!”

Meme Stoica aprinde derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, declarând că stadionul din „Gruia” va fi umplut doar pentru că echipa lui Toni Petrea vine să joace acolo.
14.04.2022 | 22:05
Meme Stoica aprinde derbyul CFR Cluj  FCSB Sa fie clar O sa se umple stadionul pentru ca venim noi Asta va spun eu
Meme Stoica aprinde derby-ul CFR Cluj - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a vorbit și despre delegarea lui Istvan Kovacs la duelul cu CFR, dar nu crede că prietenia dintre Cristi Balaj și arbitru va influența derularea meciului.

Meme Stoica aprinde derby-ul CFR Cluj – FCSB, ironizând fanii adverși

Meme Stoica a vorbit înaintea derby-ului dintre CFR Cluj și FCSB, inflamând spiritele după ce a declarat că stadionul va fi plin doar pentru că echipa sa va juca în „Gruia”, ironizând astfel susținerea de care are partea campioana României la restul meciurilor din campionat:

ADVERTISEMENT

„Să fie clar că pentru noi o să vină fanii, o să se umple stadionul pentru că venim noi. Doar atât. Asta vă spun eu, că așa e.

CFR pleacă avantajată pentru că CFR are bărbați, noi încă avem copii, nu putem să grăbim maturizarea unor jucători. Depinde mult dacă lași jocul dur sau nu”.

ADVERTISEMENT

„Eu știu trecutul lui Kovacs, ce contează că e Balaj acolo. Declarațiile lui Gigi cu etnia sunt vechi. De atunci, el a avut arbitraje bune cu noi, a avut și arbitraje greșite.

Eu vorbesc numai pe fapte, față de alți conducători de cluburi”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a comentat declarațiile lui Gigi Becali referitoare la prietenia dintre el și Istvan Kovacs.

„Nu există pericole ca Tavi Popescu să-și piardă mințile!”

MM Stoica a vorbit și despre Octavian Popescu, dezvăluind ce i-a transmis la finalul meciului cu FC Voluntari, scor 4-0, când puștiul minune al „roș-albaștrilor” era nemulțumit din cauza jocului său:

ADVERTISEMENT

„S-a terminat meciul 4-0, stăteam cu Florin Cernat, Octavian a venit și a venit și a făcut un gest ca și cum nu a făcut un meci bun, că a greșit.

Dar, i-am spus să se ducă să vadă rezumatul și să vadă contribuția lui la tot jocul nostru, chiar dacă a mai și greșit”.

Mihai Stoica a comentat și felul în care Octavian Popescu face față la presiunea mediatică și este convins că acesta nu își va pierde mințile din cauza faimei pe care a dobândit-o:

„Popescu-Olaru-Tănase e tripleta noastră pe care ne bazăm, pentru că ei nu fug de joc. Nu există niciun pericol ca acest copil să-și piardă mintea, i-am spus asta și lui Gigi. Vorbesc și oameni care nu îl cunosc pe Octavian Popescu”.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,07 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT