Sport

Cristi Balaj, răspuns direct pentru Gigi Becali înainte de CFR Cluj – FCSB. „Ținta nu sunt eu, ci arbitrul Kovacs Istvan”. Exclusiv

Cristi Balaj (50 de ani) i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce finanțatorul FCSB l-a atacat pe președintele ardelenilor, amintindu-și de procesul pe care cei doi l-au avut în urmă cu 18 ani.
14.04.2022 | 17:32
Cristi Balaj raspuns direct pentru Gigi Becali inainte de CFR Cluj  FCSB Tinta nu sunt eu ci arbitrul Kovacs Istvan Exclusiv
Cristi Balaj, răspuns direct pentru Gigi Becali înainte de CFR Cluj - FCSB. „Ținta nu sunt eu, ci arbitrul Kovacs Istvan”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Programat duminică, 17 aprilie, de la ora 20:30, CFR Cluj – FCSB este finala acestui sezon de Casa Pariurilor Liga 1. La cinci puncte în spatele liderului, roș-albaștrii sunt condamnați să câștige dacă vor să relanseze cu adevărat lupta la titlu. Derby-ul din Gruia a stârnit deja un conflict între Gigi Becali și Cristi Balaj.

Cristi Balaj îi răspunde ferm lui Gigi Becali: „Dacă am fi avut VAR, diferența dintre CFR Cluj și FCSB ar fi fost mult mai mare!”

Cu Istvan Kovacs la centru, FCSB a pierdut 14 din cele 45 de meciuri arbitrare de „centralul” din Carei. Chiar dacă în trecut a anunțat că nu își mai dorește ca echipa lui să fie arbitrată de Kovacs, Gigi Becali îi mai dă un vot de încredere „fluierașului” în vârstă de 37 de ani.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera a declarat că nu își imaginează cum ar mai putea greși în acest moment Istvan Kovacs, pe care îl consideră cel mai bun arbitru român. Becali a pus însă tunurile pe președintele lui CFR Cluj. Replica lui Cristi Balaj nu a întârziat însă să apară, în exclusivitate pentru FANATIK.

„Ținta lui Gigi Becali nu sunt eu. Este arbitrul jocului, Kovacs Istvan! Aceste declarații ale patronului de la FCSB sunt de fapt o întoarcere în timp, când se făceau presiuni asupra arbitrilor la care conducătorii nu puteau să ajungă. Presiunile erau făcute ca arbitrii respectivi să dea decizii, la fazele ambigue, în favoarea celui care țipa.

ADVERTISEMENT

Și aș vrea să mai clarific ceva. Eu, Cristi Balaj, nu am mai discutat cu niciun arbitru și chiar nu am mers să-i salut la meciurile CFR-ului de când sunt președinte la Cluj! Tocmai pentru a-i proteja! Nu întâmplător CFR nu a mai câștigat niciun meci cu vreo greșeală de arbitraj de când sunt eu aici!

Clasamentele făcute de mass-media au arătat, în acest sens, că dacă am fi avut VAR, diferența dintre CFR Cluj și FCSB ar fi fost mult mai mare! Îmi doresc ca nu doar cu FCSB, dar și în celelalte meciuri, să avem un arbitraj de Champions League, așa cum Istvan Kovacs a demonstrat-o!

ADVERTISEMENT

Iar în privința atacurilor la adresa mea sau a clubului CFR Cluj, eu vreau să păstrez aceeași linie elegantă! Nu vrem să intrăm în polemici pe care nu le agreem!”, a declarat Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, în exclusivitate pentru FANATIK.

Ce a declarat finanțatorul roș-albaștrilor despre președintele lui CFR Cluj

Tensiunile dintre Balaj și Becali datează încă din anul 2004, când fostul arbitru FIFA l-a dat în judecată pe finanțatorul lui FCSB, pentru jignirile aduse în spațiu public. Deși ulterior plângerea a fost retrasă, Gigi Becali și-a amintit de proces în săptămâna derby-ului din etapa a cincea a play-off-ului Casa Pariurilor Liga 1 și l-a atacat pe actualul oficial din Gruia.

ADVERTISEMENT

„Îți dai seama ce lezat a fost el de adevăr? Adevărul a câștigat procesul. Eu nu vreau să mă cert cu lumea. Nu e nevoie să mergi la TAS, că știm ce ai fost tu, știm toate șmecheriile. N-a fost chiar ‘ușă de biserică’ el. A fost și el băiat bun”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

  • 22 de victorii, 13 remize, 4 înfrângeri, acesta este palmaresul lui CFR Cluj cu Istvan Kovacs la centru

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,60 este cota pentru „X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT