Fotbal international

Meme Stoica, reacție după tragerea la sorți a 16-imilor Europa League: „Motive solide pentru care CFR poate elimina Sevilla”

16.12.2019 | 15:37
Meme Stoica reactie dupa tragerea la sorti a 16imilor Europa League Motive solide pentru care CFR poate elimina Sevilla
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, revenit în staff-ul celor de la FCSB, a reacționat pe Facebook după tragerea la sorți a șaisprezecimilor Europa League. CFR va întâlni Sevilla în prima fază eliminatorie a competiției continentale, iar Meme oferă patru motive care clujenii se pot califica, dar a trecut și o ironie la punctul cinci.

Meme Stoica, reacționează după tragerea la sorți din Europa League

Mihai Stoica consideră că CFR Cluj are o șansă reală de a elimina Sevilla în șaisprezecimile Europa League. Meme a transmis pe Facebook că formația andaluză nu mai este la același nivel ca în perioada în care reușea să câștige trofee continentale, iar eliminarea andaluzilor în fața Slaviei Praga, echipă pe care CFR a întâlnit-o în vară, în optimile ediției trecute reprezintă un argument.

ADVERTISEMENT

Oficialul celor de la FCSB aduce aminte și de două rezultate obținute de „roș-albaștri” în cupele europene în fața echipelor spaniole, 2-0 cu Valencia și calificare la penalty-uri în 2005, și 3-0 chiar la Sevilla, cu Betis, anul următor.

Totuși, în stilul caracteristic, Mihai Stoica a avut și o ironie pentru clujeni, care nu au reușit să aibă un număr mare de spectatori în tribune la meciurile din grupele Europa League. Mesajul integral al lui Meme:

ADVERTISEMENT

MOTIVE SOLIDE PENTRU CARE CFR POATE ELIMINA SEVILLA

1. Sevilla nu mai ce a fost, iar și când era top, Petrescu a bătut-o în UCL cu – the team with no budget – Urziceni (jucători cu salarii sub un sfert din ce au cei de la CFR azi), iar UEL nu e UCL;

2. În acest an, Sevilla a eșuat lamentabil în prelungiri contra Slaviei, Slavia pe care CFR a fost la 2 pași s-o elimine în PO UCL (penalty ratat Omrani în tur și ocazie monumentală Rondon la 0-0 în retur); cât ghinion să mai aibă și feroviarii în actuala ediție a cupelor europene?

ADVERTISEMENT

3. Rezumatul meciului Steaua – Valencia e încă disponibil (www.youtube.com). Ajax sunt olandezi, nu e relevant.

4. Un 0-0 acasă poate fi rezultat de calificare. Te duci mai departe și cu 1-1 în deplasare, nu neapărat 3-0 ca noi cu Betis. La Sevilla.

5. Va fi greu pentru andaluzi să reziste vacarmului din Gruia. Repetiție generală azi în meciul pentru locul 1 cu Astra. Intrare extrem de liberă”, a notat Mihai Stoica pe Facebook.

CFR Cluj întâlnește Sevilla în februarie

După ce a obținut calificarea de pe locul secund al grupei E, CFR nu a fost printre capii de serie la tragerea la sorți de luni, iar adversarul va fi unul de calibru, Sevilla.

Manșa tur a dublei cu andaluzii este programată pe 20 februarie, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia, iar returul se va juca o săptămână mai târziu la Sevilla.