Fotbal intern

Meme Stoica sare în apărarea lui Mihai Voduț: „Nu e normal să distrugi cariera unui fotbalist pentru că s-a certat cu iubita”

05.12.2019 | 15:47
Meme Stoica sare in apararea lui Mihai Vodut Nu e normal sa distrugi cariera unui fotbalist pentru ca sa certat cu iubita
ADVERTISEMENT

Mihai Voduț a fost suspendat doi ani și amendat cu 300.000 de lei după a jucat la pariuri sportive, inclusiv pe meciurile echipei sale. Meme Stoica, oficial la FCSB, consideră exagerată decizia Comisiei de Disciplină, susținând că un argument era suficient.

Mihai Stoica nu este de acord cu suspendarea lui Voduț

Mihai Stoica, revenit la FCSB după plecarea lui Narcis Răducan, nu este de acord cu suspendarea primită de Voduț, fostul atacant de la Viitorul și Chindia Târgoviște. Fotbalistul a primit o penalizare de doi ani, alături de o amendă de 300.000 de lei, după ce a pariat pe meciuri de fotbal, lucru dezvăluit de Adelina Trușcă după un scandal.

ADVERTISEMENT

Dacă Voduț ar fi pariat contra echipei la care juca, trebuia suspendat pe viață și chiar să răspundă penal. Băiatul a pariat pe VICTORIA echipei sale. Un avertisment era suficient. Nu e normal să distrugi cariera unui fotbalist de 25 ani pentru că s-a certat cu iubita”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Biletul pentru care Voduț a fost suspendat

Biletul pentru care Mihai Voduț a fost suspendat a fost făcut public de fosta sa iubită, Adelina Trușcă, după o ceartă aprinsă în care au fost implicați cei doi. Adelina a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care îi arată lui Voduț biletul pe care l-a pus pentru el.

ADVERTISEMENT

Printre meciurile pe care Voduț a pariat a fost și duelul dintre Viitorul, echipa sa din acea vreme, cu Astra, încheiat cu victoria constănțenilor cu 1-0.

După ce a fost dat afară de echipa lui Gică Hagi după ce scandalul cu pariurile a izbucnit, Mihai Voduț a ajuns în Israel, la Beitar Ierusalim, iar în această vară a fost transferat de Chindia Târgoviște. După ce a fost suspendat doi ani, formația antrenată de Viorel Moldovan a decis rezilierea contractului cu atacantul de 25 de ani.

ADVERTISEMENT