Sport

„Meme nu-l respectă pe Gigi? Sau Argăseală? Păi Argăseală îngheață în fața lui Gigi!” Cum se face Becali respectat în fața oamenilor săi de la FCSB

Dumitru Dragomir a dezvăluit la Max Profețiile lui Mitică modul cum se comportă Mihai Stoica și Valeriu Argăseală în fața patronului Gigi Becali.
03.05.2024 | 10:32
Meme nul respecta pe Gigi Sau Argaseala Pai Argaseala ingheata in fata lui Gigi Cum se face Becali respectat in fata oamenilor sai de la FCSB
Dumitru Dragomir a dezvăluit cum se comportă Mihai Stoica și Valeriu Argăseală în fața lui Gigi Becali. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB este noua campioană din SuperLiga, iar o parte dintre secretele succesului au fost dezvăluite de Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ. Fostul șef al LPF a spus cum se comportă patronul Gigi Becali cu angajații de la club și ce atitudine au în fața lui managerul general Mihai Stoica și președintele Valeriu Argăseală.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri din interiorul FCSB: „Mihai Stoica și Valeriu Argăseală îngheață în fața lui Gigi Becali”

Spre deosebire de alte echipe din SuperLiga, la care relația patron-jucători suferă de cele mai multe, la FCSB lucrurile stau cu totul altfel. Gigi Becali a impus o disciplină care-l face respectat atât de fotbaliști, cât și de ceilalți angajați, acest lucru fiind foarte vizibil în spațiul public. Iar Dumitru Dragomir, un apropiat al patronului FCSB, vine cu detalii suplimentare.

ADVERTISEMENT

„Ai văzut, de-a lungul anilor, jucători de la FCSB care să stea la cafele pe la Palat cu Gigi Becali? Să se tragă de șireturi?”, l-a întrebat Horia Ivanovici pe fostul președinte al LPF la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune transmisă LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, de la ora 13:30.

„Nu. Au mai fost poate cazuri, chemați de Gigi, le-a dat vreun suc sau o cafea, dar Gigi nu le are pe astea… Să știi că Gigi este destul de serios. Mai ales în ultimii 20 de ani”, a răspuns fără ezitare „Oracolul de la Bălcești”.

ADVERTISEMENT

„Mie mi s-a părut că el ține o distanță de respect. Așa mi s-a părut…”, l-a completat moderatorul MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune pe care o puteți viziona și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare miercuri, de la ora 10:30.

„Și cu angajații. Păi ce, MM nu-l respectă? Sau Argăseală? Păi Argăseală îngheață în fața lui Gigi Becali. Și toți fac la fel… Păi cum, când le dă cinci-zece mii de euro pe lună salariu… Unde s-a mai pomenit așa ceva?”, și-a întărit Dragomir afirmațiile.

ADVERTISEMENT

„Și alți patroni dau salarii de cinci-zece mii de euro pe lună și angajații nu-și fac treaba. Se trezesc pe la 12 la prânz”, încearcă Ivanovici să-l contrazică, sugerând că nu ține totul doar de salariul pe care patronul îl oferă patronul. Respectul vine și din comportamentul său…

„Și asta este o calitate a conducătorului. Să știi să-ți angajezi subalternii. Nu să muncești tu ca dobitocul. Tu trebuie să știi să dai ordine. Iar Gigi Becali știe să dea ordine. E născut să fie conducător.

ADVERTISEMENT

Sunt puțini oameni care se nasc cu această calitate, să știi de la mine. Să nu crezi tu că-l pui pe unul în frunte și gata… Eu la mine la construcții lucrez cu doi oameni… Fac minuni! Dar le-am dat putere deplină. Și nu pot fi controlați decât de doi oameni, de mine și de fiul meu Bogdan”, a mai spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri din interiorul FCSB

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Locurile în care n-ai voie să parchezi niciodată. Riști amenzi mari
Locurile în care n-ai voie să parchezi niciodată. Riști amenzi mari
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori