Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Secretul exploziei lui Florinel Coman la FCSB. Bănel Nicoliță a dezvăluit tot

Florinel Coman a marcat un eurogol şi a fost jucătorul derby-ului FCSB - Dinamo 2-1. Bănel Nicoliţă a dezvăluit motivele pentru care atacantul a avut o creştere extraordinară în ultimele luni.
23.07.2023 | 11:48
Secretul exploziei lui Florinel Coman la FCSB Banel Nicolita a dezvaluit tot
Secretul exploziei lui Florinel Coman la FCSB. Bănel Nicoliță a dezvăluit tot. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 2-1 derby-ul cu Dinamo pe “Arcul de Triumf”. Florinel Coman a marcat un eurogol prin care a rupt echilibrul, iar atacantul îşi continuă forma excelentă din startul actualei stagiuni.

Secretul exploziei lui Florinel Coman la FCSB

Bănel Nicoliţă a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre secretul din spatele performanţelor lui Florinel Coman, spunând că un fapt foarte important este liniştea adusă de familie:

ADVERTISEMENT

“Florinel Coman a ajuns să fie cel mai bun datorită lui. Merge la sală, stă câte trei-patru ore în sală, mănâncă aşa cum trebuie. Se antrenează corect. 

Este cel mai bun din campionat. Sper să îi ajute Dumnezeu să nu se accidenteze. El, de unul singur poate să câştige campionatul. A devenit familist şi asta contează foarte mult”, a spus Bănel Nicoliţă la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriţă: “Am luat-o personal, că eu mă vedeam în teren. Îi luam buclele din cap”

Fostul fundaş al lui Dinamo, Giani Kiriţă, a declarat că faza în care Florinel Coman a ridicat un telefon de pe gazon şi şi-a făcut un selfie l-a durut şi a susţinut că pe vremea lui nu era posibil aşa ceva:

“Asta mă doare, că şi-a permis să îşi facă selfie în timpul meciului. Pe vremea noastră, nu avea timp de aşa ceva. Cu tot respectul, n-avea voie să facă aşa ceva cu noi. 

ADVERTISEMENT

Am luat-o personal, că eu mă vedeam în teren. Îi luam buclele din cap. Asta se educă. Noi când am ajuns la Dinamo eram educaţi. Ni se spunea în fiecare zi ce înseamnă Dinamo, ce înseamnă să îţi respecţi suporterii”, a spus Kiriţă.

FCSB, maximum de puncte!

Florinel Coman a deschis scorul în minutul 30 al meciului cu Dinamo. Atacantul celor de la FCSB a marcat cu un şut în vinclu. Roş-albaştrii şi-au dublat avantajul cinci minute mai târziu prin reuşita lui Olaru. FCSB are maximum de puncte după primele două etape, la fel ca şi CFR Cluj. Dinamo rămâne fără puncte după primele două etape de la revenirea în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30 pe site-ul FANATIK.RO. Cea mai tare emisiune sportivă poate fi urmărită în premieră de la ora 17:30 pe canalele de Youtube și pagina de Facebook FANATIK şi Facebook Horia Ivanovici.

  • 2 goluri are Florinel Coman în această ediţie de campionat
  • 6123 de fani au fost prezenţi în tribune 
ADVERTISEMENT