Life

Mercur intră în zodia Scorpion pe 22 octombrie 2023! Previziuni realizate de Camelia Pătrășcanu

Mercur intră în zodia Scorpion din 22 octombrie și va rămâne acolo până pe 10 noiembrie. Camelia Pătrășcanu explică efectele acestui fenomen.
18.10.2023 | 11:36
Mercur intra in zodia Scorpion pe 22 octombrie 2023 Previziuni realizate de Camelia Patrascanu
Mercur în zodia Scorpion pe 22 octombrie 2023. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Mercur intră în zodia Scorpion pe 22 octombrie și stă în această zodie până pe 10 noiembrie. Aspectele tranzitului sunt destul de bune mai ales în zilele de noiembrie, căci învățăm cum să cerem ajutorul și identificăm persoanele de la care putem cere ajutorul.

Mercur în zodia Scorpion din 22 octombrie 2023. Previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu

E un tranzit bun, mai ales că Mercur nu e retrograd. E și Marte tot în Scorpion, iar asta aduce fler și identificarea ocaziilor bune de care ne putem servi. Totul e să căutăm noi acele soluții. Efortul e mai mult unul de mobilizare decât de efort fizic. Când planetele traversează Scorpionul, se activează în plan subtil niște forțe de care ne putem servi dacă suntem aliniați cu ele.

ADVERTISEMENT

Dacă avem situații critice de rezolvat, important e să ne aliniem cumva cu o soluție dacă viața sau Universul ne-o poate aduce. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie!

Berbecii au o perioadă mercuriană foarte valoroasă pentru a sesiza poate chiar moduri defectuoase sau toxice prin care pierd energia. E bine să-și urmeze propria lor cale, propriul lor cap. Nu sunt zodia potrivită să se ia după alții. Pot rata lucruri din cauza sugestiilor nepotrivite, așa că astrele le recomandă maximă atenție.

ADVERTISEMENT

Taurii pot identifica situații nepotrivite în care s-au pus. Dacă au greșit, își cer iertare. Le dă Marte curajul să spună că le-a părut rău, dacă greșeala a fost, într-adevăr, a lor. Sunt tranșanți în raporturile cu persoane apropiate importante.

Gemenii trebuie să învețe să ceară ajutor

Gemenii au un Mercur în zodia Scorpion plin de raporturi interesante cu oamenii. Au de făcut lucruri cu oamenii, așa că trebuie să evite certurile, căci au nevoie de alții. Trebuie să învețe să ceară ajutorul. Munca lor de zi cu zi are nevoie de mobilizare intelectuală, dar și fizică.

ADVERTISEMENT

Racii au un Mercur în Scorpion aducător de mare istețime practică și creativitate. Activitatea recreativă poate să cunoască o dezvoltare foarte frumoasă. Pot cheltui ceva bani pentru a-și cumpăra niște ustensile, creează lucruri noi.

Leii au nevoie de confort și liniște în casă. Sesizează lucruri pe care trebuie să le rezolve și îi mobilizează pe cei din casă. Se organizează bine când vine vorba despre averea lor, o pun la adăpost.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au un Mercur în zodia Scorpion aducător de teste. Își testează cunoștințele, poartă discuții-test în care e important ce răspunsuri dau. Fac investigații, pun întrebări, scormonesc și iscodesc. Au nevoie de niște răspunsuri mai clare și caută persoanele care dețin anumite răspunsuri sau soluții. Răspunsurile pe care le primesc sunt importante pentru următoarea lor etapă de evoluție.

Scorpionii clarifică multe lucruri

Balanțele își calculează banii. Sunt zgârcite și foarte econome. Vor să fie sigure că nu se păcălesc. E posibil să găsească niște soluții extraordinare. Au unelte, ustensile și pot face o imvestiție foarte bună în munca lor de acum.

Scorpionii au luciditate dacă fac autoanaliză, dacă le pasă de cine sunt ei cu adevărat și cum sunt. Mercur îi ajută să nu își mai plângă de milă. Aspectul bun pe care îl formează Mercur la începutul tranzitului aduce o claritate plină de înțelepciune.

Săgetătorii au un Mercur în zodia Scorpion care pune accent pe îngrijirea lor. Caută metode blânde prin care să își întărească sănătatea. Au nevoie de o organizare mai bună la muncă.

Capricornii au un Mercur în zodia Scorpion care îi poate face mai atenți la pasiunile partenerului de viață. Se pot gândi că partenerul de viață are niște interese în alte direcții, că iubește să facă anumite lucruri.

Vărsătorii au un Mercur în zona carierei. Ies la rampă și pot ieși bani din ideile și vorbele lor, comunicările pe care le au. Au o tendință, mai ales în octombrie, să pluseze calitățile lor. Aspectele sunt destul de bune, dar trebuie să aibă argumente pentru ce se angajează să facă.

Peștii au viziune. Se pot ocupa și de acte, chestiuni juridice pe care le descurcă, dar nu singuri. Actele le pot da un canal deschis către alte etape care urmează. E indicat să nu se întindă mai mult decât le este plapuma și să nu promită mai mult decât pot face.

 

ADVERTISEMENT