Life

Mercur retrograd în zodia Gemeni pe 30 mai 2021. Cine va fi dat peste cap. Vești unice pentru Lei

Avem din nou Mercur Retrograd, de data asta în zodia Gemeni, pe 30 mai 2021! Fenomenul astrologic vine cu momente destul de neprietenoase.
29.05.2021 | 18:30
Mercur retrograd in zodia Gemeni pe 30 mai 2021 Cine va fi dat peste cap Vesti unice pentru Lei
Mercur retrograd în Gemeni pe 30 mai 2021. Foto: Daily Express
ADVERTISEMENT

Mercur va fi retrograd în zodia Gemeni pe 30 mai 2021, zodie pe care o guvernează, de altfel. Acest fenomen astral aduce o serie de lecții de viață pentru fiecare și soluții pentru anumite probleme.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt cele care se află în vizor odată cu retrogradarea planetei Mercur. Pentru Scorpioni începe o etapă dificilă, una a relansării.

ADVERTISEMENT

Pentru a putea continua nestingheriți pe drumul lor, nativii de apă trebuie să facă în primul rând pace cu trecutul. Multe greșeli și păcate uriașe le sunt readuse în față.

Mercur retrograd în zodia Gemeni pe 30 mai 2021

Peștii dau și ei față în față cu karma care nu iartă pe nimeni! Sentimentele le pot fi date peste cap după data de 30 mai. Sunt vizați mai ales cei care se știu cu  musca pe căciulă, cei care până acum nu au fost tocmai ușă de biserică.

ADVERTISEMENT

Racii au tot felul de gânduri și reevaluează alegerile făcute dintr-o perspectivă diferită. Pot ajunge la niște concluzii amare.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) primesc energia pozitivă de care aveau nevoie, acea protecție divină de care s-au mai bucurat recent.

ADVERTISEMENT

Fecioarele ard niște etape în realizarea anumitor schimbări, dar astrele țin cu ele de data asta. Și Taurii fentează cumva trecerea timpului și trec direct la acțiune.

Zodiile de foc au parte de momente unice

Capricornii ar putea să piardă din vedere anumite chestiuni esențiale legate de sfera lor profesională. Mercur le oferă atât de multe informații și atâta putere de decizie căci dacă nu știu să dozeze totul s-ar putea pierde.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au parte de tot felul de revelații din punct de vedere sentimental. Balanțele își dau seama că atitudinea lor nu este potrivită atunci când se adresează membrilor familiei.

Și Vărsătorii fac schimbări în modul în care abordează problemele. Dialogurile lor devin mai puțin pasionale. Sunt ceva mai așezați și mai lucizi.

Gemenii se lovesc de tot felul de prejudecăți, însă Mercur le oferă discursul de care au nevoie, inspirația care le lipsea pentru a ieși la liman dintr-un conflict.

Zodiile de foc (Săgetător, Berbec, Leu) au multe de învățat în urma acestui fenomen. Săgetătorii trebuie să își schimbe comportamentul vizavi de anumite obiceiuri ale persoanei iubite.

Leii primesc cele mai bune vești ale acestei perioade. Se reîntâlnesc cu persoane care au însemnat ceva în viața lor și pornesc într-o aventură de zile mari.

Berbecii muncesc de le sar capacele, dar nu au de ce să se plângă. Vin bani cu nemiluita!

 

ADVERTISEMENT