Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Are dreptate Gică Hagi să îl ceară pe Ianis titular în naţionala României? Sorin Cârţu, critici la adresa „Regelui”: „Sentimentul ăsta de frustrare… are mereu impresia că fiul lui e prejudiciat”

Sorin Cârțu îl critică pe Gică Hagi, care l-a cerut pe fiul său, Ianis, titular în echipa naționala a României. Unde greșește „Regele”
29.03.2024 | 14:40
Are dreptate Gica Hagi sa il ceara pe Ianis titular in nationala Romaniei Sorin Cartu critici la adresa Regelui Sentimentul asta de frustrare are mereu impresia ca fiul lui e prejudiciat
Are dreptate Gică Hagi să îl ceară pe Ianis titular în naţionala României? Sorin Cârţu, critici la adresa „Regelui”: „Sentimentul ăsta de frustrare… are mereu impresia că fiul lui e prejudiciat”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gică Hagi este criticat pentru modul în care intervine în favoarea fiului său Ianis Hagi. Sorin Cârțu a pus la zid ultima intervenție a „Regelui”, care l-a cerut titular în echipa națională pe fotbalistul lui Deportivo Alaves.

Gică Hagi, criticat pentru declarațiile pro Ianis Hagi: „Nu se poate debarasa de sentimentul de părinte”

Ianis Hagi nu a fost titular în niciunul din cele două amicale pe care naționala României le-a disputat în compania Irlandei de Nord și a Columbiei. Totuși, fotbalistul lui Deportivo Alaves a intrat bine de pe bancă și, împotriva sud-americanilor, a reușit chiar să și marcheze.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a fost însă teribil de nemulțumit de minutele pe care le-a primit fiul său și a cerut cu vehemență ca Ianis să fie titular la prima reprezentativă. După Tudorel Stoica, fost coleg cu „Regele” la Steaua, Sorin Cârțu taxează și el aceste declarații.

„Nu știu gândirea lui Iordănescu. Totuși el i-a adus un argument pertinent. ‘Știi, față de jucătorii care joacă mai puțin la echipe, al meu…’ Mă rog, nu cred că s-a exprimat așa, despre Ianis era vorba.

ADVERTISEMENT

Dar Gică în toate aparițiile sale TV nu se poate debarasa de sentimentul ăsta de tată și de frustrare… Are mereu impresia că fiul lui e prejudiciat.

El într-adevăr n-a jucat deloc titular în cele două partide, dar eu consider că Iordănescu are impresia lui despre Hagi și Hagi are un loc aparte în naționala României. Poate că el voia să vadă altceva. Gândește-te că Dennis Man n-a prea jucat în ultimele meciuri de calificarea. A fost accidentat.

ADVERTISEMENT

Și, atunci, Edi poate voia să vadă cum se descurcă Man, să le dea mai mult și altora, pentru a îi recâștiga pentru echipa națională”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Pentru un meci început în minutul 1 îți trebuie un alt ritm de joc”

Evident, remarcatul lui Cârțu din dubla cu Irlanda de Nord și Columbia a fost nimeni altul decât Dennis Man. „Dar apropos de Dennis Man, mie mi-a plăcut cum arată. Mi-a plăcut! Nu l-am mai văzut de mult. Atitudine ofensivă deosebită. Cu viteză. Luat balonul. Dus cu încredere spre careu.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Ai juca titular cu Ianis Hagi?) Ți-am spus. E foarte important ritmul de joc pe care îl are. Pentru un meci început în minutul 1 îți trebuie un alt ritm de joc. Și atunci, toți antrenorii sunt preocupați să aibă niște jucători care să fie pregătiți fizic din minutul 1”, a adăugat fostul președinte al Universității Craiova.

“Are dreptate Gica Hagi SA-L CEARA TITULAR pe Ianis?!” | VERDICTUL DAT IN DIRECT

ADVERTISEMENT