Life

Mesaj impresionant transmis de fratele mai mic al Prințesei Kate. Ce a zis, după ce a aflat de boala soției Prințului William

Postare emoționantă făcută publică de fratele mai mic al lui Kate Middelton. Ce a declarat despre boala soției Prințului William.
25.03.2024 | 07:45
Mesaj impresionant transmis de fratele mai mic al Printesei Kate Ce a zis dupa ce a aflat de boala sotiei Printului William
Postare emoționantă făcută publică de fratele mai mic al lui Kate Middelton. Ce a declarat despre boala soției Prințului William. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mesaj impresionant transmis de fratele mai mic al Prințesei Kate. Ce a zis, după ce a aflat de boala soției Prințului William. Prințesa de Wales a dezvăluit că suferă de o formă de cancer și că a început deja tratamentul.

Postare emoționantă făcută publică de fratele mai mic al lui Kate Middelton. Ce a declarat despre boala soției Prințului William

Postare emoționantă făcută publică de fratele mai mic al lui Kate Middelton. Ce a declarat despre boala soției Prințului William. James Middleton își arată sprijinul și susținerea pentru Ducesa care a suferit o intervenție la stomac în luna ianuarie și care suferă de cancer.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri din Marea Britanie, în vârstă de 36 de ani, a distribuit o imagine alături de sora sa mai mare. Fotografia a fost imortalizată în copilărie când ambii nu aveau absolut nicio grijă și erau cu zâmbetul pe buze

Poza a strânit foarte multe emoții în rândul oamenilor de pretutindeni, dar și mesajul pe care l-a scris. Cu această ocazie a lăsat să se înțeleagă că legătura dintre ei este una foarte puternică din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

„De-a lungul anilor am urcat împreună mulţi munţi. În familie, îl vom urca şi pe acesta împreună cu tine”, a scris James Middleton pe pagina de Instagram, după ce a aflat că Prințesa Kate are cancer.

Kate Middleton și fratele mai mic, James,în copilărie
Kate Middleton și fratele mai mic, James,în copilărie. Sursa foto: Instagram.com

Kate Middleton, susținere uriașă din partea fratelui mai mic

Kate Middleton se bucură de o susținere uriașă din partea fratelui mai mic pe care l-a sprijinit la rândul său atunci când a avut probleme. James Middleton a recunoscut la un moment dat că traversează o perioadă neplăcută.

ADVERTISEMENT

Mai exact, a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia. Se întâmpla în anul 2021 când într-un interviu acordat publicației Telegraph, conform usmagazine.com, când a mărturisit că surorile sale, Kate și Pippa, l-a însoțit de multe ori la ședințele de terapie.

„Nu neapărat în același timp, uneori individual și alteori împreună. Și asta a fost atât de important pentru că le-a ajutat să mă înțeleagă și să vadă cum funcționează mintea mea.

ADVERTISEMENT

Și cred că modul în care terapia m-a ajutat a fost că nu aveam nevoie ca familia mea să spună: «Ce putem face?». Singurul lucru pe care îl puteau face era să vină la unele dintre ședințele de terapie pentru a începe să înțeleagă”, a spus James Middleton.

ADVERTISEMENT