Sport

Mesaj surpriză pentru Gică Hagi! Ce i-a transmis preşedintele FIFA, Gianni Infantino

Gică Hagi a primit un mesaj surpriză din partea lui Gianni Infantino. Scrisoare de felicitare transmisă de președintele FIFA prin intermediul lui Răzvan Burleanu.
06.06.2023 | 17:54
Mesaj surpriza pentru Gica Hagi Ce ia transmis presedintele FIFA Gianni Infantino
Gianni Infantino i-a transmis un mesaj surpriză lui Gică Hagi. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Performanța răsunătoare a celor de la Farul a ajuns până la urechile celor de la FIFA. Gianni Infantino, președintele FIFA, și-a exprimat admirația pentru rezultatele echipei antrenate de Gică Hagi în campionatul românesc.

Gianni Infantino, președintele FIFA, mesaj surpriză pentru Gică Hagi

Farul a devenit noua campioană a României la capătul unui sezon extrem de spectaculos în SuperLiga. „Marinarii” au revenit incredibil în partida decisivă cu FCSB pe care au câștigat-o cu 3-2 și au obținut titlul cu o etapă rămasă înainte de finalul sezonului 2022/2023.

ADVERTISEMENT

Gianni Infantino, președintele FIFA, i-a transmis un mesaj surpriză lui Gică Hagi prin intermediul președintelui FRF și membru în Consiliul FIFA Răzvan Burleanu. Gândurile șefului forului internațional au fost publicate pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

„Stimate Președinte, îmi face o mare plăcere să felicit clubul FCV Farul Constanța pentru că a devenit campioana României 2022/2023. Acest titlu nu ar fi fost obținut fără munca asiduă, pasiunea și dăruirea întregii echipe, iar toți cei din club pot fi foarte mândri de acest succes.

ADVERTISEMENT

Vă rog să transmiteți felicitările tuturor celor implicați în această mare realizare! De asemenea, în numele întregii comunități fotbalistice, profit de această ocazie pentru a îți mulțumi și ție, și Federației Române de Fotbal, pentru contribuția dumneavoastră la dezvoltarea și prosperitatea fotbalului în România și în Europa”, a fost scrisoarea lui Gianni Infantino.

Farul Constanța va juca în turul întâi din preliminariile Champions League

Farul Constanța s-a calificat în preliminariile Champions League, odată cu triumful în SuperLiga. Clubul de la malul mării va evolua încă din primul tur preliminar, unde nu va fi cap de serie. În urna capilor de serie, componență din care se va extrage adversara echipei din România, fac parte, printre adversarii dificili, Ferencvaros, Qarabag sau Galatasaray.

ADVERTISEMENT

Dacă vor avea parte de noroc, „marinarii” vor da piept cu Mostar, Flora Tallinn, The New Saints sau Shamrock Rovers. Misiunea se complică radical dacă Farul se va califica în turul al doilea din preliminariile Ligii Campionilor.

Vor intra în competiție echipe, precum Dinamo Zagreb sau Molde. Dacă va părăsi Champions League încă din runda inaugurală, Farul va „retrograda” în turul al doilea din preliminariile UEFA Conference League.

ADVERTISEMENT

În cazul în care va accede în turul secund din preliminariile Champions League și va fi eliminată ulterior, Farul va ajunge în turul al treilea al preliminariilor UEFA Europa League. Gică Hagi și Gică Popescu au anunțat la FANATIK SUPERLIGA schimbări de Champions League la Farul.

ADVERTISEMENT