Life

Mesajul astrelor pentru zodii, 28 noiembrie 2022. Capricornul va primi o veste bună. Peștii își vor găsi jobul dorit

Mesajul astrelor pentru zodii, 28 noiembrie 2022. Cum va fi începutul de săptămână pentru nativi. Citește horoscopul integral.
28.11.2022 | 07:28
Mesajul astrelor pentru zodii 28 noiembrie 2022 Capricornul va primi o veste buna Pestii isi vor gasi jobul dorit
Mesajul astrologilor pentru nativi, la început de săptămână. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Care este mesajul astrelor pentru zodii, specific zilei de luni, 28 noiembrie 2022. Se anunță un început de săptămână tumultos.

Mesajul astrelor pentru zodii la începutul săptămânii, luni, 28 noiembrie 2022

Vor fi multe lucruri care vor ieși la iveală astăzi. O parte dintre nativi își vor da arama pe față în anumite contexte.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecul va reuși să depășească un moment care îl afectează de mai mult timp. Își va readuna forțele proprii și va reuși să înceapă un capitol nou.

Taur

Taurii vor șterge din viața lor tot ceea ce le face rău. În ultimele s-au încărcat cu o mulțime de oboseală și frustrări care nu le-au făcut deloc bine.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii vor pune piciorul în prag în relația de cuplu. Nu se mai lasă șantajați emoțional și vor spune verde în față persoanei iubite ceea ce îi deranjează.

Rac

Racul va avea un conflict interior. Nu va fi foarte mulțumit de performanța lui în cadrul unei competiții și va cădea într-o stare de tensiune.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii primesc un sfat esențial pentru situația lor financiară: să evite cheltuielile inutile, căci în caz contrar riscă să fie doar pe minus.

Fecioară

Fecioarele trebuie să renunțe la răceală dacă vor să aibă o relație mai bună cu cei din jurul lor. Vor observa cum și viața le va zâmbi mai mult.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele vor călători astăzi de unele singure. Va fi totul precum o terapie și se vor încărca pozitiv pentru următoarele zile.

Scorpion

Scorpionul va reuși să atingă culmile succesului. Asta datorită unei persoane apropiate, cărora trebuie să le fie recunoscători.

Săgetător

Săgetătorii se vor reechilibra emoțional. Vor depăși un moment dureros din familie. O plimbare prin natură le va face foarte bine.

Capricorn

Veste bună pentru Capricorn. Un membru foarte îndrăgit al familiei își va îndeplini un vis foarte măreț. Vor fi recunoscători divinității pentru ceea ce se va întâmpla.

Vărsător

Vărsătorii vor dezamăgi un amic. Își vor arăta adevărata față într-un context ce pare banal la prima vedere, dar unul cât să-și demonstreze sinceritatea.

Pești

Peștii vor reuși să fie acceptați la jobul dorit. Se vor simți invincibili și cu forță de muncă. Își propun planuri mărețe, dar nu este bine să ceară de la ei înșiși mai mult decât pot face.

ADVERTISEMENT