Life

Mesajul astrelor pentru zodii, sâmbătă, 13 ianuarie. Orgoliul Leilor se manifestă mai puternic ca niciodată

Mesajul astrelor pentru zodii, sâmbătă, 13 ianuarie. Taurii se simt copleșiți de ceea ce se întâmplă în jurul lor, iar Vărsătorii sunt puși pe ceartă
13.01.2024 | 06:00
Mesajul astrelor pentru zodii sambata 13 ianuarie Orgoliul Leilor se manifesta mai puternic ca niciodata
Ce au pregătit astrele pentru toate zodiile la final de săptămână. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Ziua de sâmbătă vine la pachet cu multe provocări pentru toate zodiile. Astrele le scot în cale tuturor nativilor situații tensionate din care vor ieși cu bine doar cei mai calmi. Iată ce le așteaptă pe cele 12 semne zodiacale la final de săptămână.

Mesajul astrelor pentru zodii, sâmbătă, 13 ianuarie. Răbdarea Racilor este pusă la încercare

Berbec

Ziua de 13 ianuarie nu începe deloc bine pentru nativii acestei zodii. Încă de la primele ore, vor să își facă vocea auzită și iscă anumite conflicte. Tensiunile nu lipsesc nici de pe planul personal, acolo unde relația cu partenerul este destul de instabilă.

ADVERTISEMENT

Taur

La final de săptămână, Taurul nu prea are chef de activități care să îl solicite prea mult. Preferă să petreacă timp departe de orice agitație și să se concentreze asupra propriei persoane. Urmează o perioadă destul de încărcată la locul de muncă.

Gemeni

Nativii acestei zodii sunt puși pe fapte mari. La final de săptămână vor să pună pe hârtie principalele obiective de anul acesta care nu sunt deloc puține. Din păcate, ajung la concluzia că nu au nici timpul și nici resursele necesare pentru a duce totul la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

Rac

Weekendul aduce surprize de proporții pentru Raci. Nativii acestei zodii vor fi puși în situații limită care le vor testa răbdarea la maxim. Dacă vor trece cu brio de această zi, planul profesional, dar și cel personal s-ar putea să arate mai bine ca niciodată.

Leu

Ca de obicei, orgoliul Leului se manifestă indiferent de zi. Pentru că vrea să dețină mereu supremația și să aibă dreptate, comportamentul lui s-ar putea să îi deranjeze pe cei din jur. De aici și până la a rupe anumite legături de prietenie mai este doar un pas.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Finalul de săptămână îi găsește pe nativii Fecioară puși pe mari cheltuieli. Nu se uită deloc la bani și aruncă cu ei în stânga și în dreapta. Această fericire materială de moment s-ar putea plăti mult mai scump în viitor.

Nativii Săgetător își fac lista cu priorități

Balanță

Încă de la primele ore, un apel dă peste cap toate planurile nativilor Balanță. Poate fi vorba despre anumite tensiuni de la locul de muncă. Toate acestea, dar și multe altele, vor face mult mai dificilă colaborarea cu cei de la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Chiar dacă este weekend, nativii acestei zodii au energie mai mult ca niciodată și sunt puși pe fapte mari. Vor să stabilească din timp o listă a priorităților pentru a se asigura cu nu le scapă nimic din vedere.

Săgetător

În prima parte a zilei, nativii acestei zodii simt că nu au deloc timp pentru ei sau pentru relațiile interumane. După ce își pui ordine în gânduri, vor fi surprinși să afle că le lipsește din plin spiritul organizatoric.

Capricorn

Planul familial îi solicită la maxim pe Capricorni la început de weekend. Acești nativi au spus da prea multor invitații, astfel că le este destul de greu să se împartă. Pe seară, însă, vor avea parte de mult tânjitul moment de liniște.

Vărsător

Vărsătorul este pus pe ceartă azi. Nimeni și nimic nu pare să îl mulțumească și nu are de gând să își reprime părerile. Drept dovadă, sinceritatea lui s-ar putea să fie prea mult pentru unii.

Pești

La final de săptămână, bugetul le cam dă bătăi de cap Peștilor. Acești nativi sunt tentați să arunce cu banii în stânga și în dreapta, fără să fie prea raționali.

ADVERTISEMENT