Life

Mesajul astrelor pentru zodii, vineri, 29 septembrie 2023. Balanța va fi păcălită

Mesajul astrelor pentru zodii, vineri, 29 septembrie 2023. Balanța va fi păcălită, în timp ce pentru Gemeni se anunță o zi destul de bună.
29.09.2023 | 06:55
Mesajul astrelor pentru zodii vineri 29 septembrie 2023 Balanta va fi pacalita
Mesajul astrelor pentru zodii, vineri, 29 septembrie 2023. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Mesajul astrelor pentru Berbeci este să mai lase de la ei, vineri, 29 septembrie. Și Leul primește un mesaj subtil din partea astrelor, în timp ce pentru Săgetător se anunță câteva conflicte.

Mesajul astrelor pentru zodii, vineri, 29 septembrie 2023. Racul află o informație dură

Berbec

Mesajul astrelor este să mai lași de la tine măcar pentru o zi. Lasă superioritatea deoparte, pentru că nu îți va aduce niciun beneficiu. Sunt oameni care funcționează după alte principii și care merită să fie respectați.

ADVERTISEMENT

Taur

Vineri s-ar putea să ai parte de o surpriză din partea unei persoane speciale. Poate o propunere privind o escapadă de weekend, ori un cadou care o să îți facă ziua mai frumoasă la final de săptămână.

Gemeni

O zi destul de bună pentru tine. Lucrurile merg ca pe roate la locul de muncă. Timpul trece repede, iar în a doua parte a zilei s-ar putea să te aștepte și o surpriză interesantă acasă.

ADVERTISEMENT

Rac

Pregătește-te să primești o informație destul de dură. Este vorba despre o persoană din viața ta. Deși aveai o anumită părere despre ea, ce o să auzi vineri, 29 septembrie, te va da peste cap.

Mesajul astrelor pentru zodii, vineri, 29 septembrie 2023. Tensiuni în viața Fecioarei

Leu

Primești un avertisment subtil din partea astrelor. O situație care va avea loc, vineri, 29 septembrie, îți va demonstra că nu mergi pe drumul cel bun. Ia în calcul orice semn, pentru că ți-ar putea schimba perspectivele.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O zi plină de tensiuni interioare. Nu mai ești mulțumit tu cu tine, iar asta observă și cei din jurul tău. Mesajul astrelor este să mai faci și lucruri care te definesc, astfel încât să poți să te regăsești.

Balanță

Mesajul astrelor pentru tine este să rămâi vigilent, vineri, 29 septembrie. Cineva vrea să te păcălească, atunci când vine vorba de bani. Numără-i, evită cheltuieli neesențiale și fii pe fază în orice moment. Vorbim despre o sumă destul de mare.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Dacă vrei să ai oameni de calitate în jurul tău, mai lucrează la atitudine. În ultima vreme ai cam uitat cine ești cu adevărat, iar acest lucru te-ar putea aduce în punctul în care vei rămâne singur.

Peștii primesc niște bani

Săgetător

Nu e o zi prea bună de discuții în relația de cuplul. Se anunță niște conflicte, vineri, 29 septembrie. Dacă vrei să le eviți, păstrează-ți calmul și încearcă să nu arunci cu niște cuvinte pe care le poți regreta mai devreme sau mai târziu.

Capricorn

O oportunitate importantă bate la ușa ta. Mesajul astrelor este să o accepți. E vorba de o propunere pe plan profesional la care visai de mult. Nu mai pierde timpul, pentru că riști să pierzi o astfel de șansă.

Vărsător

O zi foarte agitată pentru tine, cum nu ai mai avut de mult. Ai de rezolvat mai multe lucruri, iar timpul trece prea repede. Ai grijă cum îți organizezi prioritățile, astfel încât să finalizezi toate sarcinile.

Pești

Mesajul astrelor pentru tine este să te pregătești pentru o zi mai bună. Cineva se gândește la tine și îți trimite niște bani. Nu a fi exclus să ai o șansă importantă și la un joc de noroc.

ADVERTISEMENT