Life

Mesajul Biancăi Drăgușanu pentru Alex Bodi?: „Bună dimineața, iubire”

23.12.2020 | 15:08
Mesajul Biancai Dragusanu pentru Alex Bodi Buna dimineata iubire
Bianca Drăgușanu, lovitură neașteptată din partea lui Alex Bodi. Afaceristul a depus plângere penală pe numele ei. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu lasă loc speculațiilor după un mesaj controversat pe Instagram, care ar putea să-i fie adresat fostului partener de viață, Alex Bodi. 

Cunoscutul om de afaceri a fost plasat recent în arest la domiciliu, unde îl aștepta noua iubită, Daria Radionova, revenită în România după ce Bodi a fost eliberat din închisoare.

ADVERTISEMENT

Cele două femei sunt rivale declarate, după ce rusoaia i-a fost amantă fostului iubit al Biancăi, în timp ce ei erau încă împreună.

Mesaj al Biancăi Drăgușanu pentru Alex Bodi? „Bună dimineața, iubire”

Bianca Drăgușanu - Daria Radionova
Bianca Drăgușanu – Daria Radionova InstaStory
Colaj: Fanatik

Fosta asistentă a lui Dan Capatos a distribuit pe InstaStory un mesaj care ne face să ne gândim la destinatarul acestuia. Frumoasa blondină îi urează bună dimineața unui iubit, fără a specifica și cine este respectiva persoană, lăsându-ne să credem că i se adresează  chiar fostului ei soț.

ADVERTISEMENT

Toate acestea au loc în timp ce actuala iubită a lui Alex Bodi, rusoaica Daria Radionova, postează zilnic imagini din interiorul case unde milionarul locuiește, scoțând în evidență că i-a ocupat locul Biancăi în inima și în casa bărbatului.

Radionova postează imagini din fața șemineului unde se încălzea, pe vremuri, Bianca Drăcușanu și, în contextul pandemiei, distribuie mesaje cu îndemnul de a sta acasă, subliniind că ea așa se simte la domiciliul lui Bodi.

ADVERTISEMENT

Femeia s-a întors în România în ziua în care omul de afaceri a fost eliberat din penitenciar. Aceasta o fost aproape de o întâlnire șoc cu fosta iubită a milionarului, cele două fiind surprinse în același centru comercial, chiar în ziua în care Daria s-a întors în România.

În schimb, Drăgușanu nu a părut influențată cu nimic de ieșirea din închisoare a fostului ei iubit. Fosta asistentă TV  lăsat să se înțeleagă că își vede de propria viață, distrându-se cu prietenii și ieșind în oraș. Iată că acum ne uimește cu un mesaj pentru care nu a dat nicio explicație.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi a fost eliberat din penitenciar în data de 18 decembrie și a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile și, pe lângă compania actualei sale iubite, rusoaica Daria Radionova, bărbatul se va bucura și de prezența celor două fiice ale sale, cu ocazia sărbătorilor.

ADVERTISEMENT