Life

Mesajul dureros publicat de soția lui Nosfe după Chefi la Cuțite. Mădălina Crețan e devastată: ”Au avut lecții grele de învățat”

Soția lui Nosfe a fost și ea emoționată în momentul în care și-a văzut soțul, din nou, pe micile ecrane, în ediția de marți, 8 noiembrie de la Chefi la Cuțite.
09.11.2022 | 15:01
Mesajul dureros publicat de sotia lui Nosfe dupa Chefi la Cutite Madalina Cretan e devastata Au avut lectii grele de invatat
Mădălina Crețan, mesaj emoționant după Chefi la Cuțite. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan și Nosfe au participat la Chefi la Cuțite. Emisiunea transmisă pe micile ecrane noaptea trecută a fost una înregistrată, lucru care a făcut-o să fie și mai emoționantă.

Mesajul publicat de Mădălina Crețan după Chefi la Cuțite

Astfel, toți cei care l-au admirat pe celebrul artist, l-au putut vedea pe acesta pentru ultima oară la televizor. Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan a fost cea mai afectată.

ADVERTISEMENT

În timpul ediției de marți seară, artistul era extrem de fericit și a încercat să dea tot ce au avut mai bun pentru a-i impresiona pe jurați.

Din păcate însă, Nosfe a strâns prea puține puncte și a părăsit competiția. Totuși, artistul nu a fost deloc deranjat de acest lucru și s-a bucurat de faptul că a putut să trăiască o astfel de experiență.

ADVERTISEMENT

Și Mădălina Crețan a urmărit ediția Chefi la Cuțite de marți, 8 noiembrie, iar la scurt timp, a publicat și un mesaj cât se poate de emoționant pe rețelele de socializare.

Soția artistului este încă devastată. Au trecut doar trei săptămâni de când Nosfe a încetat din viață, iar aceastaîncă nu poate să își revină.

ADVERTISEMENT

Și fetița celor doi l-a privit pe tatăl său la televizor, iar pentru Mădălina Crețan, experiența de la Antena 1 a fost totodată și o lecție importantă.

”Pentru noi mâncarea a fost încă un mod prin care ne-am spus “TE IUBESC”. Când am decis să mergem la @chefilacutite singurul lucru pe care ni l-am propus a fost să fim noi așa cum suntem în fiecare zi din viața noastră.

ADVERTISEMENT

Să fim recunoscători pentru fiecare emoție pe care o vom trăi, pentru fiecare om pe care îl vom cunoaște, pentru fiecare lucru nou pe care îl vom afla despre mâncare și pe care apoi îl vom putea recrea în bucătăria noastră, pentru familia noastră”, se arată în mesajul postat de Mădălina Crețan.

Lecția primită de Nosfe

Soția lui Nosfe povestește că cei doi au învățat lucruri frumoase împreună, au reușit să câștige prieteni și de asemenea, au primit și lecții importante.

”(…) Ce pot să le mai spun acum acestor oameni este că ne putem simți iubiți de Dumnezeu cu adevărat pentru că NOSFE a trecut pe la noi în fuga lui prin viața asta, că cei cu ochi în suflet au avut lecții grele de învățat de la el și că el a găsit mereu loc în inima lui pentru fiecare om cu care și-a încrucișat drumurile.”, a mai adăugat acesta.

Amintim că Nosfe a încetat din viață pe 16 octombrie. Artistul a suferit un infarct la puțin timp după ce a susținut un concert.

Florin Dumitrescu, din echipa căruia acesta a făcut parte a fost și el devastat atunci când a primit vestea, având în vedere că a avut ocazia să îl cunoască pe regretatul artist.

ADVERTISEMENT