Life

Mesajul emoționant primit de Adda de la mama sa. “Nu lăsa să se tocească tăria pe care o ai”

Adda a făcut public un mesaj deosebit pe care l-a primit de la mama sa după ce a aflat că este bolnavă. Artista a făcut dezvăluiri și despre tratamentul dur pe care îl urmează.
21.03.2022 | 13:00
Mesajul emotionant primit de Adda de la mama sa Nu lasa sa se toceasca taria pe care o ai
ADVERTISEMENT

Adda are probleme de sănătate de aproape doi ani. De curând a aflat că are boala Lyme, iar de atunci urmează un tratament extrem de dur. Artista și-a ținut mereu la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei, iar acum a dezvăluit mesajul primit de la mama ei după ce a aflat diagnosticul doctorilor.

Mesajul emoționant primit de Adda de la mama sa. “Nu lăsa să se tocească tăria pe care o ai”

Adda trece prin momente dificile. După ce a aflat că este bolnavă, artista a decis să se retragă din lumina reflectoarelor o perioadă, dar își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei.

ADVERTISEMENT

Acum Adda se simte mai bine, dar spune că este obligată să ia 26 de pastile în fiecare zi, în plus respectă cu sfințenie un regim alimentar. Cântăreața a precizat că vor urma 18 luni în care este obligată să facă în total 80 de injecții.

Mama artistei i-a fost alături acesteia încă de la început și o susține cu tot ce poate. Pentru că este asistentă medicală, știe exact cu cu ce se confruntă fiica ei.

ADVERTISEMENT

“Am primit asta de la mama și de fiecare dată când am nevoie, recitesc: ‘Cât timp trăiești, simte-te viu! Dacă ți-e dor de ce făceai, fă-o din nou! Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp.

Mergi mai departe atunci când toți se așteaptă să renunți. Nu lăsa să se tocească tăria pe care o ai în tine. Fă astfel ca, în loc de milă, să impui respect. Când nu mai poți să alergi, ia-o la trap.

ADVERTISEMENT

Când nu poți nici asta, ia-o la pas. Când nu poți să mergi, ia bastonul. Însă nu te opri niciodată!’ Madre Teresa de Calcutta”, este mesajul pe care Adda l-a primit de la mama sa.

“În curând o să revin”

Artista a mai dezvăluit că recitește aceste rânduri de câte ori îi este greu, pentru că aceste cuvinte îi dau puterea de a merge mai departe.

ADVERTISEMENT

“Am trecut prin toate stările. Mental vorbind. Fizic, emoțional. Iau 26 de pastile pe zi și a început să devină o normalitate și nu o corvoadă. Urmează încă 4 luni de înghițit pastile și apoi 18 luni de injecții. 80 la număr.

Mă simt puternică. Mă simt mai bine. În curând o să revin. Cu totul. Cu cea mai bună versiune a mea.

Refuz să mă simt cuvântul ăla care începe cu b și se termină cu olnavă. Sunt vie! Și atâta timp cât am darul ăsta, o să trăiesc! Cu totul! Cu toate!”, a mai scris Adda pe contul său de socializare.

ADVERTISEMENT