Life

Adda, noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate. “Am momente în care uit cuvintele în mijlocul propoziției”

Adda le povestește constant fanilor cum se simte după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme. Artista a încercat un nou tratament și respectă cu strictețe regimul alimentar.
06.03.2022 | 17:45
Adda noi dezvaluiri despre starea sa de sanatate Am momente in care uit cuvintele in mijlocul propozitiei
Adda, noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Adda a aflat în luna februarie că suferă de boala Lyme, o afecțiune extrem de periculoasă dacă nu este tratată. De atunci, artista le-a povestit mereu fanilor momentele dificile prin care trece, dar și ce eforturi face pentru a se vindeca.

Adda, noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate. “Am momente în care uit cuvintele în mijlocul propoziției”

Cunoscuta artistă a aflat în luna februarie, după aproape un an și jumătate de chin, că suferă de Borelioză, boala Lyme, și Bartonella. De atunci, Adda și-a ținut mereu fanii la curent cu starea sa de sănătate.

ADVERTISEMENT

“Iau antihistaminic la peste 80 de ore. Iar “reacțiile alergice” nu mai sunt atât de violente, pentru că nu mă mai tratez pentru intoleranță la histamina/ alergii/ dermografism. Sunt mai bine. Nu mai văd în ceață.

Nu mai scap obiecte din mână. Sunt mai coerentă. Am momente în care uit cuvintele în mijlocul propoziției, sau uit ce vreau să fac, dar am răbdare. O să dureze. Mă ajută mult scrisul și cititul”, a scris artista pe contul său de Facebook. 

ADVERTISEMENT

De asemenea, cântăreața respectă cu sfințenie regimul alimentar prescris de medici, iar de curând a făcut un nou tratament și se pare că se simte mult mai bine.

“Respect cu sfințenie protocolul din plante și regimul alimentar. Am făcut și un tratament cu vibrație hertz, care omoară prin curent, tot ce e viu. Am stat 3 zile conectată la un aparat și abia aștept reevaluarea. Să vedem daca mâncam colivă pentru familia intrusului.

ADVERTISEMENT

Urmează să renunț și la ouă ca să accelerez detox-ul. Paraliziile sunt mai rare, la fel și spasmele musculare, dar durerile de oase încă mă bântuie. Încă amorțesc și mă umflu, dar mai light.

Important e că nu mă mai panichez. Am observat că, atunci când am acele pusee de rău, îmi cere corpul dulce.”, a mai spus Adda.

ADVERTISEMENT

Artista este însă optimistă și speră că se va recupera cât mai repede.

“Însă gândesc pozitiv că e o luptă pe care o voi câștiga! Sunt mai deșteaptă decât el! Vă mulțumesc că sunteți aici!”, le-a mai transmis cântăreața fanilor.

ADVERTISEMENT