Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesajul lui Adi Mutu pentru Adrian Mititelu jr după drama care l-a dus la ATI!

Adrian Mititelu Jr. a ajuns la ATI, iar Adrian Mutu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA ce mesaj are pentru fiul patronului de la FC U Craiova 1948.
22.04.2024 | 15:55
Mesajul lui Adi Mutu pentru Adrian Mititelu jr dupa drama care la dus la ATI
Mesajul lui Adi Mutu pentru Adrian Mititelu jr după drama care l-a dus la ATI. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adi Mutu a colaborat cu Adiță Mititelu la FC U Craiova 1948, iar „Briliantul” a vorbit despre drama care l-a adus la ATI în spitalul Floreasca. Fiul patronului de la gruparea din Bănie a primit un mesaj din partea fostului antrenor de la Rapid și CFR Cluj.

Adi Mutu, mesaj pentru Adrian Mititelu jr după drama care l-a dus la ATI: „Este un băiat puternic”

Adiță Mititelu a ajuns pe patul de spital după derby-ul FC U Craiova 1948 – Dinamo București, iar Adrian Mititelu a oferit detalii despre starea fiului său în cursul zilei de duminică. Drama fostului acționar de la gruparea din Bănie a luat prin surprindere fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu și Adrian Mititelu Jr. au lucrat împreună la FC U Craiova 1948, iar cei doi au păstrat legătura până în prezent. „Briliantul” a dezvăluit ce mesaj i-a transmis la FANATIK SUPERLIGA, show live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

„Sunt surprins, nu știu ce s-a întâmplat. I-am trimis un mesaj de susținere, pentru că am văzut că a ajuns la spital. Sper să fie bine și totul să fie în regulă. Îl știu pe Adi drept un băiat puternic și sper să treacă peste momentul acesta și sunt sigur că va trece.

ADVERTISEMENT

Când te trezești dimineața și vezi o astfel de știre ești surprins și îngrijorat, mai ales când cunoști o persoană. Am avut o relație bună și am o relație bună cu Adiță, îmi pare rău prin ce trece. Sper să treacă peste momentul acesta pentru că nu este ușor, sper să se redreseze repede și să meargă înainte”, a spus Mutu.

Horia Ivanovici: „Familia trebuie să fie întotdeauna pe primul loc! Peste bani, peste milioane, peste polemici legate de echipă, peste drame sentimentale, peste absolut orice!”

Horia Ivanovici a făcut dezvăluiri în premieră despre situația lui Adiță Mititelu. Directorul FANATIK are un sfat de suflet pentru Adrian Mititelu, după ce fiul său a ajuns internat la secția ATI la spitalul Floreasca.

ADVERTISEMENT

„Era ceva care nu se poate transpune în cuvinte, atât de multă dragoste am văzut de la tată pentru fiu. Am rămas foarte dezamăgit când s-au certat, i-am zis și lui Adiță: «Adiță, poate ai dreptate sau poate nu ai. E tatăl tău, nu puteți să faceți lucrurile astea».

Le transmit și lor public, familia trebuie să fie întotdeauna pe primul loc! Peste bani, peste polemici legate de echipă, peste absolut orice. Trebuie să fie uniți, această încercare trebuie să îi unească, să îi facă să fie și mai uniți și să înțeleagă că nimic nu este mai frumos și mai sfânt decât familia.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să lase banii, problemele și stresul să îi divizeze. Trebuie să rămână familia Mititelu, să se iubească, să stea spate în spate, să lase orgoliile, să încerce să fie mai buni cu absolut toată lumea și să meargă înainte cu mândrie.

Adiță Mititelu trece printr-un moment greu și are o mare povară pe suflet legată de toate aceste lucruri care s-au adunat. Situația cu tatăl lui l-a măcinat și sunt convins că îl macină și pe tatăl său, doar că Mititelu este mai puternic și a trecut prin multe, iar așa a rezistat mai bine”, a declarat Horia Ivanovici.

MESAJUL lui Adrian Mutu pentru Adrian Mititelu Jr dupa ce a ajuns la ATI

ADVERTISEMENT