Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

E grav!? Spitalul Floreasca: “Adrian Mititelu ne-a interzis să vorbim de starea lui Adiță”

Adiță Mititelu a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca, iar tatăl său, Adrian Mititelu, le-a interzis doctorilor să discute despre starea fiului său.
21.04.2024 | 11:27
E grav Spitalul Floreasca Adrian Mititelu nea interzis sa vorbim de starea lui Adita
Adrian Mititelu nu îi lasă pe doctori să vorbească despre starea lui Adiță. Sursa Foto. Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, secția ATI, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică ar fi luat o supradoză de pastile.

E grav!? Spitalul Floreasca: “Adrian Mititelu ne-a interzis să vorbim de starea lui Adiță”

La FANATIK SUPERLIGA, Cristi Coste a dezvăluit o declarație exclusivă a purtătorului de cuvânt al spitalului, Bogdan Opriţa. Acesta susține că Adrian Mititelu le-a interzis doctorilor de la Spitalul Floreasca să discute despre starea fiului său.

ADVERTISEMENT

FANATIK a luat legătura cu purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, acolo unde Adrian Mititelu Jr. este internat.

Domnul Oprița, purtătorul de cuvânt al spitalului, a spus în declarația sa exclusivă pentru FANATIK că ‘Domnul Adrian Mititelu ne-a interzis să dăm informații despre starea sa’.

ADVERTISEMENT

Este prima luare de poziție a celor de la Spitalul Floreasca legată de internarea lui Adiță Mititelu de azi-noapte. Este la secția ATI a Spitalului de Urgență Floreasca”, a spus Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Mititelu Jr. a ajuns de urgență la secția ATI

Potrivit celor de la iAMSport, Adrian Mititelu Jr. a fost internat după ce a luat o supradoză de pastile neidentificate. Patronul celor de la FC U Craiova a confirmat acest lucru și a oferit și o primă reacție despre starea fiului său.

ADVERTISEMENT

“Era foarte supărat în ultima perioadă. Lua pastile antidepresive. A luat cu una mai mult decât ar fi trebuit și din această cauză e la spital. N-a fost vorba în niciun moment de suicid”, a declarat Adrian Mititelu pentru iAMSport.

Adrian Mititelu Jr. traversa o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional! La începutul acestei luni a avut o reacție șoc împotriva tatălui său, pe care l-a acuzat public pentru deciziile pe care le-a luat la FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Echipa a ajuns pe ultimul loc în SuperLiga. Formația antrenată acum de Eugen Trică a reușit să scoată un egal cu Dinamo, după golul marcat de Blănuță în ultima fază a meciului, scor 1-1. Dar acest lucru nu a fost suficient pentru ca formația din Bănie să își schimbe soarta în clasament.

Adrian Mititelu nu îi lasă pe doctori să vorbească despre starea lui Adiță

ADVERTISEMENT