Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesajul lui Dorinel Munteanu după ce a dus Oțelul în finala Cupei: „Contract pe viață!”. Ce se întâmplă cu licența de Europa

Dorinel Muteanu a avut un mesaj clar după calificarea Oțelului în finala Cupei României. Nou-promovata are șansa să joace în preliminariile Europa League!
19.04.2024 | 11:55
Mesajul lui Dorinel Munteanu dupa ce a dus Otelul in finala Cupei Contract pe viata Ce se intampla cu licenta de Europa
Mesajul lui Dorinel Munteanu după ce a dus Oțelul în finala Cupei: „Contract pe viață!”. Ce se întâmplă cu licența de Europa. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu e focusat pe campionat după calificarea Oțelului în finala Cupei României. Președintele moldovenilor a transmis că antrenorul n-are de gând să se relaxeze, în ciuda performanței pe care a realizat-0.

Ce a transmis Dorinel Munteanu imediat după calificarea în finala Cupei. Moldovenii așteaptă licența de cupe europene

Deși e nou promovată în SuperLiga, Oțelul face un sezon de vis cu Dorinel Munteanu la timonă. Gălățenii au șansa să ajungă în cupele europene și dacă câștigă finala Cupei României, dar și dacă termina pe primul loc în play-out și câștigă barajul cu echipa de play-off. Oțelul e însă în așteptarea licenței.

ADVERTISEMENT

„Noi am depus toată documentația. Acum așteptăm. Suntem optimiști că o vom primi. Acum nu rămâne decât să vedem ce decide comisia. Ar trebui într-un timp scurt. Așteptăm. Noi suntem optimiști”.

În următoarea etapă de campionat, Oțelul va da piept din nou cu Univeristatea Clui, formație pe care a eliminat-o în semifinalele Cupei României. Partida e programată la Galați, duminică, 21 aprilie, de la ora 16:00.

ADVERTISEMENT

(n.r – Care a fost mesajul lui Dorinel Munteanu după meci?) Că ‘Urmează meciul de campionat de duminică și de azi echipa e iar la antrenament. Nu avem niciun motiv de relaxare. Nu am câștigat deocamdată nimic’. A fost o bucurie. Avem patru meciuri la rând, am câștigat în minutul 90+ și e un consum enorm de energie. Te consumă mult de tot.

Poate și eu m-am bucurat aseară ca un președinte ultras. Sunt sentimente pe care nu le poți opri. La Craiova am câștigat în prelungiri, a fost meciul cu Dinamo, la Voluntari am egalat în prelungiri, aseară la fel.

ADVERTISEMENT

Dar suntem oameni și refulăm. (n.r. – V-ați făcut programare din timp la Vatra Dornei? ”, a declarat Cristi Munteanu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Contract pe viață cu Oțelul”

Oțelul e pe locul 3 în play-out, cu 27 de puncte, la fel ca primele două clasate, Hermannstadt și UTA Arad. Totuși, sibienii sunt în insolvență și nu au drept de participare în cupele europene.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Dorinel cât mai are contract?) Dorinel are contract pe viață cu Oțelul. Și sper să iasă la pensie de aici”, a adăugat președintele Oțelului Galați.

“CONTRACT PE VIATA!” SECRETELE lui Dorinel Munteanu! Otelul Galati in FINALA Cupei Romaniei

ADVERTISEMENT