Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesajul lui Dragoș Iancu de pe patul de spital. „În doi ani debutez în națională”

Dragoș Iancu, fotbalistul de 20 de ani accidentat dur în meciul dintre Hermannstadt și Petrolul, are planuri mari de la cariera sa.
30.09.2023 | 22:15
Mesajul lui Dragos Iancu de pe patul de spital In doi ani debutez in nationala
Dragoș Iancu vrea la echipa națională. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fotbalistul și-a petrecut aniversarea pe patul de spital, fiind încă internat după operația de zilele trecute. De ziua lui, el a făcut o promisiune tuturor fanilor săi.

Dragoș Iancu promite că va juca în națională

Dragoș Iancu se recuperează și speră să revină cât mai repede pe teren. După discuțiile cu doctorii, el așteaptă ca în iarnă să plece, alături de Hermannstadt, în cantonament.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a fost sunat de HORIA IVANOVICI de ziua lui, live, la FANATIK SUPERLIGA. Acesta a anunțat că peste doi ani ar vrea să fie jucător al echipei naționale.

Dragoș Iancu a vorbit și despre mesajele primite după accidentare, spunând că aștepta să fie susținut de cunoscuți, dar nu și de cei pe care nu îi cunoaște.

ADVERTISEMENT

S-a mediatizat foarte tare, așa accidentare este mai rară și am văzut, am primit mii de mesaje, de la cunoscuți, necunoscuți, toată lumea este alături de mine.

Mă așteptam ca cei pe care îi cunosc să îmi fie alături, dar nu mă așteptam la așa susținere. Eu sper că în următorii doi-trei ani să debutez la națională. Sunt foarte încrezător și știu ce pot”, a spus Dragoș Iancu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dragoș Iancu l-a iertat pe Valentin Țicu

Dragoș Iancu spune că știe că nu a fost intenție din partea lui Valentin Țicu, cel care l-a accidentat. Mai mult, jucătorul de la Hermanstadt spune că l-a iertat pe fotbalistul de la Petrolul.

Da, normal că l-am iertat. Știu că nu a fost nimic voluntar, să vrea să mă lovească… A vrut să-mi pună un blocaj la minge, cu piciorul de sus, cu stângul, și cu dreptul m-a prins pe pământ. Sincer, l-am iertat. Sunt un om credincios, cred mult în Dumnezeu”, a răspuns Dragoș Iancu.

ADVERTISEMENT

Legat de accidentare, el spune că a scăpat de dureri, renunțând inclusiv la calmante. În schimb, el spune că pe drum spre București, de la Ploiești, a avut dureri așa cum nu a avut niciodată.

Nu mai am dureri, nici calmante nu am mai luat. Imediat după accidentare am avut dureri foarte, foarte mari, mai ales până am ajuns la spital la Ploiești. Așa ceva nu am ami simțit niciodată”, a mai spus fotbalistul sibian.

HORIA IVANOVICI te așteaptă la FANATIK SUPERLIGA, în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO. De la ora 17:00, pe Facebook și Youtube, are loc reluarea.

Dragoș Iancu, mesaj de pe patul de spital, de ziua lui

ADVERTISEMENT