Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesajul lui Horia Ivanovici pentru Adrian Mititelu. „Îți mulțumesc mult, caracterule! Te rog să intri peste tot și să te iei de Fanatik și de mine”

Horia Ivanovici i-a transmis un „mesaj de recunoștință” lui Adrian Mititelu, grobianul patron de la FCU Craiova, după ce a fost atacat în direct într-o emisiune televizată.
12.04.2024 | 12:12
Mesajul lui Horia Ivanovici pentru Adrian Mititelu Iti multumesc mult caracterule Te rog sa intri peste tot si sa te iei de Fanatik si de mine
Horia Ivanovici, MESAJ PUBLIC pentru Adrian Mititelu dupa ATACUL de la Prima Sport. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCU Craiova a remizat luni seara la Iași, 0-0, în etapa 3 a play-out-ului și rămâne în continuare pe un jenant loc de baraj în SuperLiga. După joc, nemulțumit și vizibil iritat, patronul Adrian Mititelu a intervenit în direct la Prima Sport 1 și, printre altele, a crezut că lovește sub centură emisiunea FANATIK SUPERLIGA, pe care a numit-o emisiune de „scandal show”.

Culmea ipocriziei, campionul scandalurilor din fotbalul românesc se delimitează de emisiunile „scandal show”. Ultimul moment de care a râs o țară întreagă: Mititelu, bălăcăreală cu propriul său fiu, Adiță!

Deranjat de o întrebare firească a lui Vlad Măcicășan, moderatorul emisiunii „Fotbal Show” de la Prima Sport 1, Adrian Mititelu a avut o răbufnire necivilizată la adresa FANATIK SUPERLIGA și a lui Horia Ivanovici. În stilu-i caracteristic, Mititelu a produs un discurs mititel, exact cum îi e și numele, atacând la grămadă pe toată lumea, fără niciun fel de argument.

ADVERTISEMENT

Mititelu l-a certat pe Măcicășan, că nu-i pune întrebări „cuminți”, demne doar de emisiunile serioase. Culmea ipocriziei și a penibilului, Mititelu a uitat că tocmai el este campionul scandalurilor ieftine din fotbalul românesc, ultimul show de care a râs toată România fiind cearta publică cu fiul său, Adiță Mititelu!

„Te rog, fă-mi reclamă și la Digi Sport, că au audiență… Când ești cu Moraru sau cu Naum, zi-le «Domne’, la voi nu e ca la emisiunea lui Ivanovici!».”

A doua zi, Horia Ivanovici i-a dat o replică pe măsură caraghiosului patron, la FANATIK SUPERLIGA:

ADVERTISEMENT

„Îi mulțumesc frumos lui Adrian Mititelu că îmi face reclamă gratuită! A intrat luni seara la Prima Sport, după partida Poli Iași cu FCU Craiova, și vorbea cu Vlad Măcicășan, moderatorul… Vlad i-a întrerupt monologul și i-a pus o întrebare normală, pentru că fusese văzut în lojă cu Marius Croitoru: «Cum i-a picat asta lui Trică?».

La care l-a luat Mititelu pe Vlad «Domne’, eu am intrat la dumneavoastră că sunteți emisiune serioasă, eu nu intru la oricine… Ce vreți acum, să fiți ca Fanatik ăia, care fac scandal? Eu nu intru la emisiuni de Scandal Show. Am intrat că sunteți oameni serioși. Fiți ardeleni adevărați, nu fiți mitici!».

ADVERTISEMENT

Adriene, îți mulțumesc din nou pentru reclamă. Te rog, vreau să te iei de mine și de emisiune peste tot pe unde intri, de preferat și la Digi, că na, ei sunt top. Fă asta și la Digi Sport, zi ceva nasol, de scandalagii de la Fanatik și tot tacâmul… Ai zis Scandal Show, dar tu nu prea ai proprietatea termenilor, deci… practic ne-ai lăudat. Când ești cu Moraru sau cu Naum, zi-le «Domne’, la voi nu e ca la emisiunea lui Ivanovici!». Dar zi-le un minut, două, așa… 

Adriene, îți mulțumesc mult. Ai rămas același om de calitate… Și moral… Impecabil, cum te știu și cum te-am cunoscut toată viața, mereu recunoscător cu prietenii vechi. Îți mulțumesc din suflet. E o plăcere mereu să colaborez cu tine. Ești un tip recunoscător, exact ce trebuie în vremurile noastre. Mulțumesc frumos, Adi!” i-a transmis public Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici către Adrian Mititelu: „Știm, e de notorietate, tu ai coloană. Ești tot numai caracter, Adriene…😊Păcat că nu au aceeași părere și cei foarte apropiați de tine”

„Se va înregistra tirada asta… Eu nu am zis nimic… Horia, am părul destul de alb și știu să fac distincție”, a punctat jurnalistul Alin Buzărin la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE lunea, marțea și vinerea, de la 10:30, pe site-ul FANATIK.RO.

„Asta a fost o tiradă? Că i-am mulțumit omului, că-i sunt recunoscător?! Că a arătat încă o dată ce caracter frumos e? E treaba ta dacă interpretezi așa. Astea sunt mititelisme…(râde în hohote) Eu l-am lăudat pe om.

Fii băiat până la capăt, cum ești de obicei. Coloană vertebrală… Așa și trebuie cu ăștia ca mine, care nu te-au ajutat niciodată în viața ta, când erai un paria și fugeau toate televiziunile de tine. Sau care au fost dați afară de pe unde aveau emisiuni de succes din cauza ta!

Știm, e de notorietate, tu ai coloană. Ești tot numai caracter, Adriene. Mă rog, nu au alții părerea asta despre tine, cei foarte apropiați de tine ca să zic așa… Omul m-a lăudat în direct. Vreau s-o mai facă!”, a încheiat, vizibil amuzat, Ivanovici.

Horia Ivanovici, MESAJ PUBLIC pentru Adrian Mititelu dupa ATACUL de la Prima Sport

ADVERTISEMENT