Sport

Mihai Rotaru, pe mână cu Adiță?! Adrian Mititelu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu vrea să lase echipa pe mâna fiului său! „Face o manevră cu el”

FC U Craiova 1948 a pierdut meciul din sferturile de finală ale Cupei României Betano, cu FC Voluntari. După joc, la echipa din Bănie, a izbucnit un „război civil”, iar la mijloc a fost băgat și numele lui Mihai Rotaru.
04.04.2024 | 11:27
Mihai Rotaru pe mana cu Adita Adrian Mititelu a dezvaluit adevaratul motiv pentru care nu vrea sa lase echipa pe mana fiului sau Face o manevra cu el
Mihai Rotaru, pe mână cu Adiță?! Adrian Mititelu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu vrea să lase echipa pe mâna fiului său! „Face o manevră cu el”. sursa foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a fost eliminată în sferturile de finală ale Cupei României Betano. Jucătorii lui Mititelu au pierdut, dramatic, la loviturile de departajare cu FC Voluntari. După meci, la echipa din Bănie, a izbucnit un „război civil” între Adrian Mititelu Jr și Adrian Mititelu Sr.

Adrian Mititelu se teme că Adiță e pe mână cu Mihai Rotaru: „Nu vreau să facă el vreo manevră cu Rotaru”

Adrian Mititelu Jr a cerut demisia tatălui său, imediat după fluierul final al partidei cu FC Voluntari. Seniorul s-a arătat surprins de declarațiile făcute de Adiță și a avut o reacție dură la adresa acestuia, considerând că fiul său este pe mână cu Mihai Rotaru, patronul rivalei de la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Dacă renunț le facem pe plac dușmanilor. El (n.r. Adiță Mititelu) ar vrea să renunțe la tot dacă ar fi după el. Hai să-l vedem pe Rotaru că-i ia cineva echipa, că-i blochează afacerile și o mai ia de la capăt din Liga 4.

Și nu numai Rotaru. Nici Becali, nici Șucu. Cu toate astea, eu sunt înjurat și acum mă mai înjură și fiul meu cu galeria. Am rămas surprins de declarațiile lui Adiță care îmi cere să-mi dau demisia.

ADVERTISEMENT

Eu pot pleca, dar nu vreau ca peste două luni să se închidă echipa sau să facă el vreo manevră cu Rotaru”, a declarat Adrian Mititelu după eliminarea din Cupă.

Adrian Mititelu a continuat atacurile la adresa fiului său: „Să realizeze măcar 5% din ce am realizat eu”

Seniorul nu s-a oprit și a pus tunurile pe Adiță, la flash-interviu. Adrian Mititelu nu a mai suportat să audă declarațiile fiului său și a încercat să-l pună la respect.

ADVERTISEMENT

„Adiță e un copil extravagant care contestă anumiți jucători care joacă și lui nu-i convine treaba asta. El are alte opinii în privința lor. Vrea să plecăm cu toții? Pai el oricum e plecat mai de mult timp, vine pe aici o dată la 7-8 săptămâni.

Normal că eu sunt de vină. Dacă câștigam la penalty-uri, cred că discursul lui Adiță era altul. Normal că eu sunt de vină. Când echipa nu mai merge, eu sunt de vină pentru toate relele. 

ADVERTISEMENT

Ce vrea el să insinueze e treaba lui. Deocamdată eu sunt stăpân aici, la echipa mea! Eu decid tot! Să realizeze și el 5% din cât am realizat eu în viață, apoi să vorbească. E ușor să stai pe la București și să-ți dai cu părerea, să conduci echipa din Herăstrău”, a mai declarat patronul celor de la FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT