Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesajul lui Ivanovici pentru Lupu, după decizia-șoc: “Dane, suntem lângă tine!”

Dănuț Lupu a fost condamnat la închisoare, iar după această veste Horia Ivanovici a avut un mesaj după decizia șocantă.
02.10.2023 | 12:02
Mesajul lui Ivanovici pentru Lupu dupa deciziasoc Dane suntem langa tine
Dănuț Lupu a fost condamnat la închisoare, iar după această veste Horia Ivanovici a avut un mesaj după decizia șocantă.
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a fost prins la volan fără permis. Fostul analist de la FANATIK a primit 7 luni de închisoare cu executare și trebuie să se prezinte la penitenciarul din Rahova. După ce a aflat decizia șocantă, Horia Ivanovici a avut un mesaj important pentru Dănuț Lupu.

Mesajul lui Ivanovici pentru Lupu, după decizia-șoc: “Dane, suntem lângă tine!”

După decizia șocantă, Horia Ivanovici a avut un mesaj imporant pentru Dănuț Lupu. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, gazda emisiunii a vorbit despre condamnarea de 7 luni și 10 zile a fostului analist. Pe lângă acest lucru, Ivanovici și-a arătat susținerea față de Lupu pe care îl așteaptă înapoi în emisiune și este alături de el.

ADVERTISEMENT

“Avem o știre care ne-a șocat pe toți, potrivit celor de la prosport.ro. Nu intru în amănunte. Este vorba despre condusul fără permis. Per total, a primit 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare. Îl așteaptă la Rahova să se predea. Eu vreau doar atât să îi transmit lui Dan Lupu public în acest moment greu.

Orice om greșește, toți suntem supuși greșelii, toți suntem oameni. Se întâmplă, uneori să luăm decizii total neinspirate care ne afectează viața. Da, nu este bine ce a făcut, da legea trebuie să se aplice. Încă o dată, toți suntem oameni și toți greșim. Lupu este un tip extraordinar și un suflet extraordinar.

ADVERTISEMENT

Un om deosebit, chiar un om super, extraordinar. Așa se întâmplă în viață, mai greșești. Îi transmit public lui Dănuț Lupu că noi îl vom aștepta aici la FANATIK SUPERLIGA. Când se termină pedeapsa sau poate se întâmplă ceva, poate pe bună purtare iese mai repede. Suntem alături de tine și te așteptăm aici la pupitru.

Repet, suntem oameni și toți greșim. Îmi pare foarte rău. Asta este viața, legea este lege. Nu avem ce să comentăm. Așadar, Dane, te așteptăm înapoi atunci când treci peste această încercare a vieții pe care o ai. Te așteptăm cu brațele deschise și suntem lângă tine.”, a spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Prima reacție a lui Dănuț Lupu, după ce a fost condamnat la închisoare

“Pe mine mă întrebi ce s-a întâmplat? Ce s-a întâmplat? Justiția română m-a considerat vinovat, sunt vinovat, asta e viața. Pot să fac ceva? Dacă atât au considerat ei… Ok, poate dacă mă prindeau beat, drogat sau ceva, poate îmi dădeau mai puțin (n.r. – ironic) Dar așa?

Ce vrei să facem? Nu ți-am răspuns, dar vorbeam cu nea Mircea (n.r. – Lucescu). Ce să îmi spună? În afară să îmbărbătezi un om, să spui că nu îți vine să crezi, ce să îmi spună? Nu s-a ținut cont de lucrul ăsta, chiar dacă au controlat și au văzut că am fost la spital. Dar nu mai contează.

ADVERTISEMENT

Nu am omorât pe nimeni, n-am furat niciun ban de la bancă, nu m-a prins drogat, nu băut. Doar m-am dus la spital. Astea sunt legile în România, nu avem ce să facem. Eu le respect. Dacă ei au considerat că sunt un pericol public…”, a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANVOVICI.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Moment șocant. Dănuț Lupu va merge la închisoare

ADVERTISEMENT
Tags: