News

Mesajul lui Marcel Vela pentru români, de 1 Mai. Ce l-a impresionat pe Ministrul de Interne. Video

01.05.2020 | 16:53
Mesajul lui Marcel Vela pentru romani de 1 Mai Ce la impresionat pe Ministrul de Interne Video
ADVERTISEMENT

Ministrul de Interne Marcel Vela a rămas profund impresionat de DJ-ul din Vama Veche care a mixat de unul singur pe o plajă pustie. Reprezentantul guvernului le-a transmis românilor că mai au puțin de îndurat, până când vor ajunge alături de cei dragi.

Mesajul lui Marcel Vela de 1 Mai pentru români

Așa cum și-a obișnuit susținătorii, Marcel Vela a transmis mesajulde 1 Mai cu ajutorul Facebook. De remarcat că ministrul a renunțat la ținuta clasică, cu geacă de piele și s-a îmbrăcat mai „casual”, cu o vestuță.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, astăzi este 1 Mai. Avem o zi superbă cu mult soare, deși se anunțau ploi și vijelii. Urmărind jurnalul de știri din această dimineață am văzut în Vama Veche un răsărit, dar era un răsărit singur.

M-a impresionat un DJ, care prin muzica lui făcea să răsune plaja printre pescăruși și valuri, spunând câteva cuvinte deosebite. Acum este așa, dar avem tot timpul din lume, ca apoi, să ne bucurăm de fiecare răsărit.

ADVERTISEMENT

Cu toții ne-am făcut planuri de 1 mai, ne vedeam lângă cei dragi, la munte, la mare, dar nu așa. Ca întotdeauna viața ne-a oferit imprevizibilul și ne-a adus aici în mijlocul unei pandemii globale.

#1Mairesponsabil

Posted by Marcel Vela on Friday, May 1, 2020

Aș vrea să salut colegii MAI care sărbătoresc 1 Mai prin muncă. Încă de la prima oră sunt la datorie și verifică dacă sunt respectate regulile care sunt menite să ne protejeze. Așa cum am mai spus, am suplimentat efectivele din teren pentru a preveni posibile riscuri, vreau să fim cu toții bine.

ADVERTISEMENT

Vreau să știu că vom fi sănătoși, departe de acest virus invizibil și agresiv. Am spus doar că vin cu o rugăminte, dar de fapt mai am încă una și promit că e ultima pe ziua de azi. Haideți să avem un comportament corect, trebuie să mai rezistăm puțin pentru ca mai apoi să avem o perspectivă optimistă”, a transmis Vela.

DJ-ul care a încălzit marea

Cu toate că oamenii nu au ajuns pe litoral din cauza pandemiei, un DJ a încins atmosfera cu muzică timp de câteva ore.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a fost filmat și a devenit viral pe Facebook, cu aproape 100.000 de vizualizări.

Tags: