Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesajul lui Neluțu Varga către Gigi Becali înainte de CFR Cluj – FCSB: „Le vom face Sărbătorile dezamăgitoare”

Neluțu Varga i-a adresat un mesaj războinic lui Gigi Becali înaintea derby-ului CFR Cluj - FCSB. Patronul ardelenilor vrea o victorie contra rivalei.
07.12.2023 | 19:50
Mesajul lui Nelutu Varga catre Gigi Becali inainte de CFR Cluj  FCSB Le vom face Sarbatorile dezamagitoare
Neluțu Varga i-a transmis un mesaj ferm lui Gigi Becali înainte de CFR Cluj - FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj – FCSB este derby-ul rundei cu numărul 19 din SuperLiga. Duelul din Gruia este programat duminică, 10 decembrie, ora 20:00. Neluțu Varga nu concepe o altă variantă decât victoria. În exclusivitate pentru FANATIK, patronul de la Cluj a prefațat derby-ul împotriva liderului și a avut un mesaj pentru Gigi Becali.

Neluțu Varga vrea neapărat victoria în derby-ul CFR Cluj – FCSB: „Să arătăm că suntem cea mai bună echipă”

CFR Cluj se pregătește de o perioadă de foc, înainte de pauză de iarnă. După duelul cu Rapid din ultima etapă a grupelor Cupei României, ardelenii o înfruntă pe teren propriu pe FCSB. Pentru a scăpa de revoluția anunțată de Neluțu Varga, dar și pentru a face pași consistenți către bonusul dezvăluit de patron la FANATIK SUPERLIGA, formația lui Andrea Mandorlini are nevoie de victorii.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește derby-ul cu FCSB, Neluțu Varga a lăsat de înțeles că nu există loc de pași greșiți. „Avem meci foarte important cu FCSB, echipa care este pe primul loc, și vreau să câștigăm. Nu accept nimic altceva decât o victorie în fața FCSB-ului.

Nu mă mai luați pe mine, nu încercați să mă băgați în polemici cu Gigi Becali. Nu am nimic cu omul. Eu vreau să câștigăm, să arătăm că suntem cea mai bună formație și că ne batem la titlu. Sperăm să luăm campionatul în acest an chiar dacă este unul de reconstrucție”, a declarat Neluțu Varga, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„CFR Cluj este o echipă mult mai bună decât FCSB”

Neluțu Varga a încercat să le dea încredere jucătorilor săi înainte de derby-ul cu FCSB. Deși se așteaptă la o partidă dificilă, patronul din Gruia este ferm convins că CFR Cluj poate obține toate cele 3 puncte și se poate apropia la doar două puncte de lider.

„Echipa joacă un fotbal frumos, dar important este să adunăm puncte. Trebuie neapărat să batem FCSB-ul, să ne apropiem de ei, să le suflăm în ceafă și când începe play-off-ul, cel mai important segment al campionatului, să fim într-o poziție în care să atacăm puternic. 

ADVERTISEMENT

Normal că FCSB este o echipă bună, dar eu cred că CFR Cluj este o echipă mult mai bună, mult mai calitativă decât cei de acolo. Spun asta cu tot respectul față de fotbaliștii de la FCSB”, a mai spus Neluțu Varga, pentru FANATIK.

Mesajul lui Neluțu Varga către Gigi Becali înainte de CFR Cluj – FCSB : „Le vom face Sărbătorile dezamăgitoare”

Neluțu Varga l-a „înțepat” și pe Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a fost în extaz în startul campionatului, când formația lui Charalambous și Pintilii câștiga meciurile pe bandă rulantă. Totuși, jocul bun al „roș-albaștrilor” s-a stins treptat, iar Neluțu Varga vrea ca CFR Cluj să profite.

ADVERTISEMENT

„Va fi o partidă dificilă, dar sunt ferm convins că avem forța să batem FCSB-ul. Dacă la începutul campionatului nu prea aveau cu cine juca, glumind puțin, ne ziceau: ‘dați-ne adversari’, văd că în ultimul timp au parte de adversari de cred că s-au săturat.

Sunt convins că și noi ne vom încadra acolo și o să le facem Sărbătorile puțin mai dezamăgitoare cu o victorie în fața propriilor noștri suporteri”, a declarat Neluțu Varga, în exclusivitate, pentru FANATIK.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii, alături de cele mai tari momente, pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Mesajul lui Neluțu Varga către Gigi Becali înainte de CFR Cluj - FCSB

ADVERTISEMENT