Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Neluțu Varga, anunț bombă despre transferuri la CFR Cluj: „Aduc trei atacanți!”

Neluțu Varga a anunțat noi transferuri la CFR Cluj. Patronul din Gruia va aduce trei atacanți în iarnă. Discuții avansate cu doi dintre fotbaliști.
04.12.2023 | 11:31
Nelutu Varga anunt bomba despre transferuri la CFR Cluj Aduc trei atacanti
Neluțu Varga a anunțat noi întăriri la CFR Cluj după derby-ul cu FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj nu a mai câștigat în SuperLiga de 4 etape, deși jocul ardelenilor nu a arătat rău. Neluțu Varga consideră că principala problemă a echipei pe care o finanțează este lipsa unui atacant. În exclusivitate pentru FANATIK, Varga a declarat că aduce 3 atacanți în iarnă la CFR Cluj.

Neluțu Varga, anunț bombă despre transferuri la CFR Cluj: „Aduc trei atacanți!”

Neluțu Varga a vorbit pe larg, în exclusivitate pentru FANATIK, despre situația de la CFR Cluj. După ce le-a adresat un ultimatum jucătorilor și staff-ului tehnic, finanțatorul din Gruia a venit cu vești bune pentru fanii „vișiniilor”.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj vrea să aducă 3 atacanți, iar cu 2 dintre aceștia ardelenii se află în discuții avansate. „În iarnă, le transmit fanilor lui CFR Cluj, dar și rivalilor noștri, vom aduce 3 atacanți.

Deja suntem în discuții avansate cu 2 dintre ei. Pe al 3-lea îl căutăm. Momentan nu este nimic din România. Vom aduce 3 atacanți pentru că mingea nu intră în plasă, iar marea noastră problemă este că nu marcăm. 

ADVERTISEMENT

Ne vom întări foarte puternic, voi băga bani în continuare și vă garantez că CFR Cluj se va bate până în ultima etapă pentru titlu. Acesta este obiectivul nostru”, a declarat Neluțu Varga, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Neluțu Varga știe de ce CFR Cluj nu câștigă: „Nu avem noroc”

În ultimele 4 etape din SuperLiga, CFR Cluj a pierdut cu Hermannstadt (0-1) și Universitatea Craiova (1-0) și a remizat cu Poli Iași (3-3) și UTA Arad (0-0). Neluțu Varga nu este dezamăgit de jocul CFR-ului, ci crede că norocul îi lipsește trupei lui Andrea Mandorlini.

ADVERTISEMENT

„Echipa are momente când joacă foarte bine. Nu pot să spun că arătăm rău, dar ne lipsește ceva. Inspirația sau poate, cum se spune în fotbal, bulanul sau norocul. Nu avem noroc, se mai întâmplă.

Avem o perioadă mai proastă, nu reușim să o băgăm deloc în ațe, nu reușim să marcăm și până la urmă asta se vede pe tabelă și se vede în clasament”, a mai spus Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a anunțat mai multe plecări de la CFR Cluj, în cazul în care echipa nu câștigă următoarele 4 meciuri, ultimele ale ardelenilor în acest an. Dacă își vor îndeplini obiectivul, jucătorii și staff-ul tehnic vor primi un bonus de 250.000 de euro. În următoarele meciuri, CFR Cluj le înfruntă pe Rapid, FCSB, Sepsi și U Cluj.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în exclusivitate și în direct doar pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi vizionată pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Neluțu Varga, anunț bombă despre transferuri la CFR Cluj: „Aduc trei atacanți!”

ADVERTISEMENT