Sport

Mesajul noului conducător de la Dinamo, prezent pe stadion la victoria cu Șelimbăr: „Nu vrem să promitem nimic”. Când va avea loc conferința de presă

Noul conducător al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a fost pe stadionul din Sibiu la victoria lui Dinamo, scor 2-1 cu CSC Șelimbăr în etapa 18 din Liga 2 Casa Pariurilor.
04.03.2023 | 16:26
Mesajul noului conducator de la Dinamo prezent pe stadion la victoria cu Selimbar Nu vrem sa promitem nimic Cand va avea loc conferinta de presa
Andrei Nicolescu a fost în tribună la meciul CSC Șelimbăr - Dinamo 1-2. Sursă foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Dinamo a câștigat ambele meciuri oficiale de la reluarea campionatului din Liga 2 Casa Pariurilor, dar și după ce acționarul majoritar al clubului din Ștefan cel Mare s-a schimbat, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Noul președinte al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a fost în tribună la ultimul meci al echipei pregătite de Ovidiu Burcă.

Mesajul lui Andrei Nicolescu, noul președinte de la Dinamo, după victoria cu CSC Șelimbăr: „Nu vrem să promitem nimic”

Andrei Nicolescu, noul președinte al lui Dinamo, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, este cel care se va ocupa de destinul „câinilor roșii”, după ce Dorin Șerdean a bătut palma și și-a cedat pachetul majoritar de acțiuni după acordul cu firma Red&White.

ADVERTISEMENT

De profesie avocat, Andrei Nicolescu a urmărit pe viu ultima victorie a lui Dinamo, scor 2-1 cu CSC Șelimbăr pe stadionul Municipal din Sibiu. Oficialul alb-roșiilor a precizat că Dinamo se va bate la promovare dacă echipa se va califica în play-off. „Câinii roșii” mai au nevoie de o victorie în ultima etapă cu Politehnica Timișoara pentru a fi sigură de accederea în play-off.

„Cel mai important este să obținem calificarea în play-off. Vrem să ne ne luptăm la promovare. A fost un meci cu emoții, dar la final a răsărit soarele. E foarte important că am trecut peste acest meci. 

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu a anunțat când va avea loc conferința de presă la Dinamo

Dinamo are niște suporteri incredibili.  Un mesaj pentru ei? Știu că încrederea se construiește greu și de aceea îi rog să vadă ce facem pas cu pas și ce vrem să construim la Dinamo.

Noi vrem să facem pași mici, pași care să se vadă. Nu vrem să promitem nimic, nu vrem să ne aruncăm în declarații pompoase”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit gsp.ro. Președintele lui Dinamo a anunțat că luni, 6 martie, de la ora 13:00, va avea loc conferința de presă în care vor fi prezentate strategiile viitoare ale clubului din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Grație victoriei cu CSC Șelimbăr, scor 2-1 la Sibiu, Dinamo a urcat pe locul șase în clasament, ultima poziție care asigură prezența în play-off. În ultima etapă, echipa antrenată de Ovidiu Burcă nu va fi nevoită să joace la mâna rezultatelor dacă obține victoria cu Politehnica Timișoara, penultima clasată.

Dumitru Dragomir îl cunoaște pe Andrei Nicolescu: „Este un avocat foarte deștept”

Fost conducător la Rapid, Andrei Nicolescu este bun prieten cu Bogdan, fiul fostului președinte al LPF Dumitru Dragomir. „Oracolul din Bălcești” a dezvăluit în emisiunea PROFEȚIILE LUI MITICĂ informații inedite despre noul conducător de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Pe unul dintre ei îl știu, pe Nicolescu, este prieten cu Bogdan, cu fiul meu. Este un avocat foarte deștept. Rețineți ce vă spun! Nu știu ce va fi. Nu cred că are banii necesari să țină Dinamo, dar ca minte, să organizeze totul…

L-am cunoscut. Este un avocat de succes. Iar dacă e băgat Badea în chestia asta, simt că e băgat Badea în treaba asta, s-ar putea să-i iasă treaba asta lui Dinamo. Dar dacă nu e Badea băgat, ceilalți nu știu cât potențial financiar au ca să poată să facă din Dinamo ceva de mare succes.

(n.r. Andrei Nicolescu) Îl cunosc de când lucra la Rapid pentru că nepotul meu, de când au desființat echipa a doua la Rapid, a fost la Rapid la juniori. L-am cunoscut și am stat de vorbă cu el de vreo trei ori. Omul este beton. Are minte multă.

E spirt! Va putea să conducă Dinamo. Eu dacă luam Petrolul apelam la el să-mi dea o mână de ajutor. La el și la Ciubotă că pe Mincu e greu să-l ia cineva de la Ligă”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT