Sport

Mesajul pe care Mihai Rotaru i l-a trimis lui Ivanovici și Cârțu după 3-1 la Galați. Un singur cuvânt!

Horia Ivanovici și Sorin Cârțu au descoperit la FANATIK SUPERLIGA că au primit un mesaj identic de la Mihai Rotaru după victoria Universității Craiova la Galați.
27.11.2023 | 14:12
Mesajul pe care Mihai Rotaru i la trimis lui Ivanovici si Cartu dupa 31 la Galati Un singur cuvant
Horia Ivanovici și Sorin Cârțu au descoperit la FANATIK SUPERLIGA că au primit un mesaj identic de la Mihai Rotaru după victoria Universității Craiova la Galați. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Conduși la pauză cu 1-0 de Oțelul, oltenii au revenit în partea secundă și au întors soarta meciului cu un hattrick reușit de Alex Mitriță. Cu această victorie, ”alb-albaștrii” rămân în apropierea podiumului.

Mihai Rotaru, mesaj comun pentru Horia Ivanovici și Sorin Cârțu

La cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, moderatorul Horia Ivanovici a spus ce mesaj a primit de la Mihai Rotaru după victoria Universității Craiova în partida cu Oțelul Galați, însă s-a arătat surprins când Sorin Cârțu a dezvăluit că și el a primit un SMS identic de la patronul oltenilor.

ADVERTISEMENT

”Vorbeam cu Rotaru aseară așa repede pe mesaje și știi ce mesaj mi-a dat? Frumos mesaj. Un singur cuvânt”, a început Horia Ivanovici, moment în care a intervenit Sorin Cârțu: ”Caractere, că mi l-a trimis și mie. I-am trimis eu felicitări și i-am spus că a ieșit cum a vrut”.

Momentul a fost speculat la maxim de Horia Ivanovici, care a glumit pe seama faptului că patronul din Bănie nu s-a obosit să scrie mesaje diferite și a răspuns cu același SMS la toate felicitările pe care le-a primit.

ADVERTISEMENT

”Am înțeles, deci ne trimite copy / paste la toți, nu are timp de noi. Ne-a expediat repede și pe mine, și pe tine. A dat pac, pac, pac, redirecționat. Cine mi-a mai scris? Redirecționat. Ia, Edi Iordănescu? Caractere, redirecționat”, a reacționat Horia Ivanovici.

Ce i-a cerut Rotaru lui Cârțu

După ce a trecut momentul de amuzament, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA s-a arătat încântat de mesajul primit de la Mihai Rotaru și a considerat că acesta a rezumat perfect întâlnirea de la Galați.

ADVERTISEMENT

”Acum lăsând caterinca la o parte, mi-a scris mare cu majuscule un mesaj chiar frumos și care într-adevăr spune totul despre partida de ieri. Cu majuscule CARACTERE, așa mi-a scris”, a precizat Horia Ivanovici.

Subiectul a fost închis de Sorin Cârțu în aceeași notă de umor fin: ”Vreau să-ți spun că mie mi-a dat și telefon după aia și mi-a sugerat ca astăzi să vorbesc numai în laude și să nu mai critic echipa. În glumă, așa”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Emisiunea este în direct, de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Rotaru, mesaj comun după victoria de la Galați

ADVERTISEMENT
3,25 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist la pauză” la meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj