Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik Superliga, luni, 27 noiembrie, ora 10:30! Horia Ivanovici, invitați de marcă după Dinamo – FCSB

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top, luni, 27 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are invitați pe Vochin, Vivi Răchită, Giani Kiriță, Sorin Cârțu și Fl. Petre.
26.11.2023 | 18:00
Fanatik Superliga luni 27 noiembrie ora 1030 Horia Ivanovici invitati de marca dupa Dinamo  FCSB
Fanatik Superliga, luni, 27 noiembrie! Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de marcă. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA promite spectacol cu o ediție incendiară, luni, 27 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici vă așteaptă LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO cu toate reacțiile după Dinamo – FCSB, derby-ul rundei cu numărul 17 din SuperLiga.

FANATIK SUPERLIGA, luni, 27 noiembrie. Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de marcă

FANATIK SUPERLIGA revine în forță cu ediții explozive după derby-urile din fotbalul românesc. Se anunță o emisiune extrem de interesantă după derby-ul Dinamo – FCSB de pe Arena Națională. Horia Ivanovici vă invită să discutăm despre cele mai interesante partide ale rundei cu numărul 17 din campionatul românesc.

ADVERTISEMENT

Capul de afiș este Dinamo – FCSB. Pe hârtie, derby-ul este foarte dezechilibrat, însă orgoliile sunt extrem de mari, iar o victorie va reprezenta o mare gură de oxigen pentru „câini”. Se anunță o atmosferă incendiară pe Arena Națională.

Miza este mare pentru formația lui Elias Charalambous care poate profita de pașii greșiți făcuți de Farul Constanța și CFR Cluj. Campioana en-titre a pierdut pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 2-4, în timp ce echipa finanțată de Neluțu Varga a remizat pe teren propriu cu UTA Arad, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Horia Ivanovici și invitaților Andrei Vochin, Vivi Răchită, Giani Kiriță, Sorin Cârțu și Florentin Petre.

Analiștii FANATIK SUPERLIGA vor pune pe masă toate ingredientele pentru o nouă ediție memorabilă a emisiunii. Premiera are loc luni, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, luni, 27 noiembrie, ora 10:30! Revine cea mai tare emisiune sportivă din media românească

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească.

ADVERTISEMENT

Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube FANATIK.RO, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik. Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT