Life

Mesajul postat de fratele Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, la aproape 15 ani de la decesul acesteia: “A venit rândul să-ți fac dreptate”

Mesajul postat de fratele Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. În curând se vor împlini 15 ani de la decesul acesteia.
07.03.2024 | 15:17
Mesajul postat de fratele Fanicai prima sotie a lui Florin Salam la aproape 15 ani de la decesul acesteia A venit randul sati fac dreptate
Ce a postat fratele Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, la aproape 15 ani de când aceasta a murit. Sursa foto: Facebook, captură YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mesajul postat de fratele Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, la aproape 15 ani de când aceasta a murit. Postarea i-a pus pe gânduri pe internauți.

Mesajul pe care l-a postat fratele Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Au trecut aproape 15 ani de la decesul acesteia

În urmă cu aproape 15 ani, prima soție a lui Florin Salam și mama primilor doi copii ai cântărețului, s-a stins din viață la doar 27 de ani. Aceasta s-a confruntat cu ciroză hepatică. iar boala i-a provocat alte complicații.

ADVERTISEMENT

Decesul său i-a devastat pe cei dragi, mai ales pe copii, care au rămas fără mamă de la o vârstă fragedă. Florin Salam a fost devastat după această pierdere. Manelistului i-a fost foarte greu în perioada de după, întrucât și-a iubit foarte mult soția.

La aproape 15 ani de la tragicul eveniment, fratele Fănicăi a postat un mesaj pe rețelele sociale, care i-a făcut pe internauți să își pună întrebări.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că vrea să-i facă dreptate surorii sale după moarte, însă oamenii nu au înțeles la ce se referă acesta, mai exact. “După mulți ani de plâns și oftat, a venit și rândul să-ți fac surioară dreptate”, a scris bărbatul în mediul online.

Oamenii au comentat la postarea fostului cumnat al lui Florin Salam. Aceștia au cerut explicații în legătură cu mesajul postat, pentru că nu înțeleg de ce trebuie să-i facă dreptate Fănicăi.

ADVERTISEMENT

“Ce vrei să zici când spui că a venit timpul să-i faci dreptate?”, “Frumoasă, păcat de tinerețea ei și de copiii care au rămas orfani. Dar totuși, zici lumii din ce cauză fata asta frumoasă a murit? Fie iertată, odihnă veșnică”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Frate Fănica mesaj
Mesajul postat de fratele Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sursa foto: Instagram

Ce i-a transmis fratele Fănicăi lui Florin Salam, acum 3 ani

În urmă cu 3 ani, atunci când s-au împlinit 12 ani de la decesul Fănicăi, fratele acesteia a transmis un mesaj public. Bărbatul a fost deranjat de faptul că fostul lui cumnat, Florin Salam, nu pare să mai fie interesat de cea care i-a fost soție. Manelistul nu ar fi fost de ani buni la mormântul său.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai spus, la momentul respectiv, că Betty, fiica Fănicăi și a lui Florin Salam, s-a ocupat de parastasul mamei sale. Bărbatul spera atunci ca Florin Salam să-i aprindă o lumânare regretatei sale soții.

“Fata ei, Betty, nepoata, a făcut parastasul. Ea a făcut totul pentru mama ei. Betty își face datoria vizavi de mama ei, mai departe nu pot să vorbesc. Pentru că este tatăl ei.

Este al 8-lea an în care nu merge la sora mea, nici să îi aprindă o lumânare. Poate cu ocazia asta de Paște va merge”, a spus fratele Fănicăi în 2021, în cadrul unei emisiuni, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: