Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mesajul selecționerului Edi Iordănescu la câteva ore după victoria României cu Elveția

După victoria României cu Elveția, scor 1-0, selecționerul Edi Iordănescu a oferit un mesaj important pentru suporterii echipei naționale și pentru "tricolori".
22.11.2023 | 18:36
Mesajul selectionerului Edi Iordanescu la cateva ore dupa victoria Romaniei cu Elvetia
După victoria României cu Elveția, scor 1-0, selecționerul Edi Iordănescu a oferit un mesaj important pentru suporterii echipei naționale și pentru "tricolori".
ADVERTISEMENT

Victoria României cu Elveția, scor 1-0, i-a ajutat pe tricolori să se califice la Euro 2024 de pe primul loc în grupă. Echipa națională se află în urna a doua, iar pe 2 decembrie își va afla oponentele din Germania. După duelul de pe Arena Națională, Edi Iordănescu a adresat un mesaj pentru suporterii și componenții echipei naționale.

Mesajul selecționerului Edi Iordănescu după victoria României cu Elveția

“Prin echipa națională, românii s-au unit din nou, trecând de la vis și speranță, spre încredere și mândrie! Cele mai grele provocări devin doar semne ale luptei câștigate. Când toți românii suntem într-un spirit crezând în noi, în ce putem și-n unitate! Hai ROMÂNIA!!”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu, postat pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Reacții după mesajul selecționerului României

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici și invitații săi au reacționat după mesajul selecționerului României: “Are dreptate Edi Iordănescu și în mare parte i se datorează. Cred că este artizanul numărul 1. Ce mic e pasul de la huiduit la adulat. În felul lui, după ce a pățit și cu familia, e și el un erou” a spus Horia Ivanovici.

Florin Gardoș este de părere că toate criticile din jurul echipei naționale și selecționerului fac parte din fotbal. Cel mai important lucru a este rezultatul pozitiv, iar situația se poate schimba în bine de acum: “Face parte din frumusețea fotbalului. Ca fotbalist pierzi un meci ești super dezamăgit sau e o fază în minutul 90 și se întâmplă să faci un egal. Dar vine etapa următoare când se poate schimba totul.

ADVERTISEMENT

Și până la urmă așa s-a întâmplat cu Edi și cu echipa națională. Au fost momente, mai ales după primul meci cu Elveția, când toată presa i-a tocat mărunt pe toți. Că jucăm foarte slab, că a fost cu noroc acel 2-2. În câteva luni se poate schimba situația total în favoarea lui Edi și în favoarea echipei naționale”, a declarat Florin Gardoș.

Edi Iordănescu, “pionul” principal al calificării

În schimb, la FANATIK SUPERLIGA, Adrian Ilie este de părere că multe critici nu își aveau locul. În urma calificării “Cobra” este de părere că Edi Iordănescu a avut un rol foarte important în realizarea obiectivului naționalei: “Eu cred că lumea a avut dreptate când i-a criticat că nu au făcut un meci bun.

ADVERTISEMENT

Majoritatea reacțiilor au fost exagerate, dar s-a redresat și Edi Iordănescu este pionul principal al acestei calificări. A crezut într-un grup și a avut încrederea necesară de la domnul Răzvan Burleanu să credă în el că poate să ducă România la un Euro”, a mai spus și Adrian Ilie.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Edi Iordănescu după meciul cu Elveția

Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi "învaţă" bebeluşul de 9 luni să conducă. Gestul inconştient, filmat şi postat online
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Robotul ION ne ajută să schimbăm buletinul. Doar din două vorbe
Robotul ION ne ajută să schimbăm buletinul. Doar din două vorbe
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!