News

Mesajul sfâșietor al mamei Luizei Melencu. Ar fi împlinit 20 de ani, la o zi după ce tatăl ei a murit

02.12.2020 | 11:59
Mesajul sfâșietor al mamei Luizei Melencu. Ar fi împlinit 20 de ani, la o zi după ce tatăl ei a murit
Luiza Melecu, una dintre fetele ucise de Gheorghe Dincă în propria casă din Caracal
ADVERTISEMENT

Luiza Melencu, mama Luizei, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, a postat pe Facebook un mesaj lacrimogen. Fata ar fi împlinit azi 20 de ani. Culmea este că tată ei, Claudiu Melencu, a murit pe 1 Decembrie, cu o zi înainte de ziua de naștere a victimei monstrului din Caracal.

Monica Melencu i-a transmis, prin intermediul rețelei de socializare, un mesaj fiicei sale, Luiza, pe care o consideră în viață și victimă a unui sistem corupt. Femeia este de părere că fata ei a fost vândută, nicidecum omorâtă de Gheorghe Dincă.

ADVERTISEMENT

„Azi e o zi specială, sufletul meu drag. Cu doi ani în urmă împlineai frumoasa vârstă de 18 ani. Azi, împlinesti frumoasa vârstă de 20 ani, nu ne-am așteptat la o așa suferință.

ADVERTISEMENT

Dumnezeu să fie cu tine și să-ți duca mesajele noastre îmi doresc să te strâng în brațe, dar, din păcate, soarta a fost prea cruda cu tine și noi.

Și, totuși, am luptat și luptam pentru tine, dar, din păcate, suntem prea mici pe lângă aceșți corupți. Copilul meu, durerea cea mare e că nu știm nimic, nimeni nu a avut interes pentru aflarea adevărului.

Oriunde te-ai afla în această lume, La mulți ani, copilul meu frumos, iar Dumnezeu să fie cu tine și să-ți deșchidă o portiță. Mi-e dor de tine, Lulu. Azi, 2 decembrie, împlineșți frumoasa vârstă de 20 de ani, Luiza mea”, a scris Monica Melencu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Tatăl Luizei Melencu a murit pe 1 Decembrie

Bărbatul a murit cu o zi înainte ca fiica lui să împlinească 20 de ani, Luiza Melencu s-a născut pe 2 decembrie. În 2019, ea a fost răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă

„S-a stins cu gândul că nu știe unde este fetița lui. Nici nu știți cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu știe unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat.

Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara țării. Își dorea mult să fie față-n față cu Dincă, la proces”, au declarat persoane apropiate lui Claudiu Melencu, informează  adevarul.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri