Simona Halep

Mesajul Simonei Halep cu 100 de zile înainte de Jocurile Olimpice: „Visul poate deveni realitate!”

14.04.2021 | 19:15
Mesajul Simonei Halep cu 100 de zile inainte de Jocurile Olimpice Visul poate deveni realitate
ADVERTISEMENT

Simona Halep a transmis un mesaj puternic cu 100 de zile înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar fostul lider mondial WTA țintește o medalie pentru România.

Simona speră să fie ea cea care primește drapelul României la deschiderea Jocurilor Olimpice și crede că visul ei de a primi o medalie pentru România poate deveni realitate.

ADVERTISEMENT

Totodată, Simona care a absentat la Jocurile Olimpice din 2016 va juca de această dată atât la simplu, cât și la dublu și vrea câte o medalie pentru fiecare probă la care participă.

Mesajul Simonei Halep înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo

Simona Halep a vorbit despre Jocurile Olimpice, iar jucătoarea de tenis are un mesaj clar și ambițios pentru toți românii: „100 de zile și un singur vis, de a fi cel mai bun la Jocurile Olimpice!”

ADVERTISEMENT

„Eu cred că acest vis poate deveni realitate pentru că în spatele lui sunt mii de ore de muncă și multă dorință.

Jocurile Olimpice de la Tokyo înseamnă pentru mine încredere și multă mândrie. Ne vedem la Tokyo! Și eu sunt Team România”, a fost mesajul Simonei Halep, publicat pe contul oficial de Facebook al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR).

ADVERTISEMENT

„Vreau să port steagul României!”

Simona Halep a vorbit și despre dorința sa de a purta drapelul României la deschiderea Jocurilor Olimpice: „Sper să primesc steagul şi să deschid Jocurile Olimpice cu steagul în mână. Sper să câştig o medalie, este obiectivul principal.

Cred că va fi deosebit, aşa cum a fost şi la Fed Cup, când am jucat semifinala. Pentru mine, să joc pentru ţară e foarte important şi foarte plăcut. Sper să fiu aptă, să pot să câştig meciurile şi să aduc o medalie ţării”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Simona Halep a vorbit și despre participarea la viitoarele turnee din tenis: „Nu pot să spun că sunt foarte pregătită pentru ce urmează, dar plăcerea de a juca pe zgură este foarte mare.

Vreau să mă antrenez cât pot de bine. De la zi de zi apar probleme, m-am speriat puțin din cauza umărului. Acum mă simt mai bine. Luni a fost prima zi în care am jucat o oră, nu am forțat foarte mult”.

ADVERTISEMENT