Life

Mesajul transmis de Tj Miles lui Cătălin Măruță, după eliminarea de la Survivor. Prezentatorul Pro TV l-a dezvăluit în direct

TJ Miles i-a trimis un mesaj lui Cătălin Măruță imediat după ce a fost eliminat de la Survivor România. Cu ce gânduri a ieșit toktokerul din competiție?
18.05.2022 | 17:26
Mesajul transmis de Tj Miles lui Catalin Maruta dupa eliminarea de la Survivor Prezentatorul Pro TV la dezvaluit in direct
Tj Miles a trimis un mesaj după eliminarea de la Survivor România. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

TJ Miles a fost eliminat de la Survivor România după 18 săptămâni petrecute în jungla dominicană. Ajuns la hotel, tiktokerul a reintrat în posesia telefonului mobil și a înregistrat un mesaj video pe care i l-a trimis lui Cătălin Măruță.

Ce mesaj i-a trimis TJ Miles lui Cătălin Măruță imediat după eliminarea de la Survivor România

TJ Miles a fost eliminat de la Survivor în ediția difuzată pe 17 mai la Pro TV. Chiar dacă a plecat din competiție chiar înainte să dea startul jocurilor individuale, tiktokerul preferă să vadă partea plină a paharului, faptul că a reușit să reziste 18 săptămâni în fața condițiilor vitrege din junglă.

ADVERTISEMENT

După ce a ajuns la hotel, TJ Miles și-a recuperat telefonul mobil și l-a sunat pe managerul său, căruia i-a dezvăluit că este bine și împăcat cu tot ceea ce s-a întâmplat în concurs.

Totodată, TJ Miles a înregistrat un mesaj video pe care i l-a trimis lui Cătălin Măruță. Fostul concurent Survivor a dezvăluit că abia așteaptă să ajungă în țară, de care îi este foarte dor, și că are multe lucruri de povestit.

ADVERTISEMENT

De altfel, tiktokerul a recunoscut că reacția pe care colegii săi de echipă au avut-o după ce a fost eliminat, l-a surprins.

Te salut cu cel mai mare respect. Avem multe de discutat. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am trecut printr-un consiliu foarte greu de eliminare, plin de emoții, de surprize, mai ales de reacțiile pe care le-am avut din partea tribului de Tigri, m-au surprins”,  i-a spus TJ Miles lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

„M-am dus la Survivor să arăt cine sunt eu de fapt”

Fostul concurent Survivor România a adăugat faptul că a plecat de acasă hotărât să demonstreze cine este el dincolo de aparențe și speră că a reușit să facă acest lucru.

„Am fost aici 4 luni de zile. Era mai bine să fiu cu trofeul în mână, dar totul se întâmplă cu un rost. M-am dus cu un scop la Survivor, să-mi arăt inima, să arăt cine sunt eu de fapt, fără lanțuri, fără bijuterii.

ADVERTISEMENT

Am vrut să vă arăt inima mea. Mi-am făcut misiunea. Cu toate că n-am câștigat, sunt un câștigător și de abia aștept să ne vedem, să vorbim, să povestim”, a transmis TJ Miles.

ADVERTISEMENT