Life

Mesajul unei femei pentru Armin Nicoară, în timp ce artistul era în vacanță cu Claudia Puican: “Viitorul tău copil”

Mesajul pe care o femeie i l-a transmis lui Armin Nicoară, în timp ce saxofonistul era în vacanță alături de soția lui, Claudia Puican.
13.12.2022 | 16:16
Mesajul unei femei pentru Armin Nicoara in timp ce artistul era in vacanta cu Claudia Puican Viitorul tau copil
Ce mesaj a primit Armin Nicoară. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară a distribuit mesajul primit din partea unei femei, în timp ce se afla în vacanță cu Claudia Puican. Iată ce i-a transmis aceasta saxofonistului.

Mesajul unei femei pentru Armin Nicoară. Saxofonistul se afla în vacanță alături de Claudia Puican

Saxofonistul are o relație cu Claudia Puican de câțiva ani, iar în această toamnă s-au căsătorit civil și religios. Cei doi încă nu au copii, dar nu exclud această posibilitate în viitor.

ADVERTISEMENT

Armin Nicoară este unul dintre cei mai apreciați saxofoniști de la noi din țară, iar muzica sa este apreciată de un număr mare de persoane, dovadă fiind concertele numeroase pe care le are în fiecare săptămână.

De puțin timp, în mediul online circulă un clip video cu un băiețel care cântă la saxofon. Micuțul este foarte talentat, amintind de Armin Nicoară.

ADVERTISEMENT

O femeie a postat videoclipul pe Instastory și l-a etichetat pe partenerul de viață al Claudiei Puican, alături de mesajul “Viitorul tău copil”.

La rândul său, Armin Nicoară a distribuit postarea femeii pe propriul său cont de Instagram.

Zilele trecute, Armin Nicoară i-a surprins pe pasagerii unui avion de Dubai, acolo unde a susținut un mini-concert. Personalul de la bord a fost încântat, iar momentul a fost filmat de mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

Armin Nioară s-a mutat cu Claudia Puican în apartamentul solistei

Claudia Puican și-a achiziționat un apartament în care s-a mutat alături de soțul ei, în timp ce Armin Nicoară a investit în construirea unei vile, în care speră să se mute până la Crăciun.

“Facem Crăciunul?(…) Dragilor, după cum ați auzit, încercăm să ne mutăm de Crăciun. Ce fain! Așa-i tradiția la noi, să forțăm lucrurile pe ultima sută de metri și să ne mutăm cât de repede.”, a spus Armin Nicoară pe rețelele sociale, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Saxofonistul a spus că acum locuiește în apartamentul partenerei sale de viață, unde nu plătește niciun ban. Claudia Puican este cea care s-a ocupat de facturi și chiar de plata unor vacanțe, astfel că artistul se ocupă de noua vilă.

“De trei ani de zile eu stau pe banii Claudiei, eu stau la Claudia acasă, pentru că ea și-a luat un apartament în urmă cu câțiva ani și eu m-am mutat la ea.

Eu nu plătesc nicio cheltuială, stau pe banii ei.”, a declarat Armin Nicoară în cadrul unei emisiuni TV.

ADVERTISEMENT