Life

Mesajul viral postat la intrarea într-un bar. Cum și-a amuzat proprietarul clienții

Anunțul viral apărut la intrarea într-un birt de pe teritoriul țării noastre. Cum și-a încântat deținătorul localului cumpărătorii.
27.08.2023 | 12:36
Mesajul viral postat la intrarea intrun bar Cum sia amuzat proprietarul clientii
Anunțul viral apărut la intrarea într-un birt. Cum și-a încântat deținătorul localului cumpărătorii. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Mesajul viral postat la intrarea într-un bar. Cum și-a amuzat proprietarul clienții care trec pragul cârciumii sale. A adus un zâmbet pe buzele trecătorilor care au văzut cuvintele sale, dovadă că a ajuns pe Internet.

Anunțul viral apărut la intrarea într-un birt. Cum și-a încântat deținătorul localului cumpărătorii

Anunțul viral apărut la intrarea într-un birt a fost distribuit pe rețelele de socializare. Toți internauții pot vedea cum și-a încântat deținătorul localului cumpărătorii, dar și persoanele care au trecut prin fața barului său.

ADVERTISEMENT

Pe un carton apare scris un mesaj cu litere de tipar, în creion. Mesajul a făcut deliciul oamenilor. Proprietarul îi îndeamnă pe toți să treacă pragul localului pentru a savura o halbă de bere, chiar dacă se vor alege cu burtă.

În aceeași notă, proprietarul barului mai spune că e mai bine să ai burtă de la bere, decât să ajungi să fii cocoșat de spate din cauza muncii. Cuvintele sale au mers direct la inimile internauților, care s-au amuzat teribil.

ADVERTISEMENT

„Mai bine burtos de bere, decât cocoșat de muncă”, este mesajul lăsat de acesta la intrarea în localul său, notează cancan.ro. Mai mult, a scris și care este prețul unei halbe de băuturi, și anume de doar 3,5 lei.

Mesaj viral la intrarea într-un bar și bărbați cu halba de bere
Mesajul viral scris la intrarea într-un bar din România. Sursa foto: cancan.ro / Pinterest. Colaj: Fanatik

Mai bine burtos de bere, un mesaj căutat de români

„Mai bine burtos de bere, decât cocoșat de muncă” reprezintă un mesaj căutat de români și care se poate ”imprima” pe diverse lucruri și articole vestimentare. Acesta se poate găsi inclusiv de căni, pahare sau halbe.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acest mesaj poate avea o gamă largă de optiuni, de la jocuri de cuvinte până la replici amuzante, toate fiind destinate să ofere un zâmbet sau o notă de umor. Cuvintele acestea au scopul de a fi distractive și amuzante.

Totodată, aceste obiecte pot fi făcute cadou celor dragi și prietenilor cu care avem tot felul de întâlniri sociale. În altă ordine de idei, paharele cu acest mesaj inedit pot fi realizate dintr-o varietate de materiale.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, ele pot fi din sticlă sau plastic. Personalizarea se face în funcție de gusturile și preferințele fiecăruia. Și unde mai pui că este un cadou unic și special care, cu siguranță, va fi folosit cu mare drag de primitor.

ADVERTISEMENT
Tags: