Sport

Messi a ratat incredibil, singur cu portarul! Inter Miami, înfrângere înainte de noul sezon MLS! Video

Lionel Messi a fost protagonistul unei ratări incredibile în penultimul amical înainte de noul sezon MLS. Inter Miami a pierdut împotriva unei echipe din Japonia.
07.02.2024 | 21:13
Messi a ratat incredibil singur cu portarul Inter Miami infrangere inainte de noul sezon MLS Video
Lionel Messi a ratat singur cu portarul în amicalul lui Inter Miami de la Tokyo. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a revenit pe teren la Inter Miami după scandalul din Hong Kong. Starul argentinian a fost protagonistul unei ratări incredibile în penultimul amical al iernii, cel cu Vissel Kobe (Japonia). Duelul de la Tokyo a fost câștigat de „niponi” la loviturile de departajare.

Messi a ratat incredibil, singur cu portarul la Inter Miami!

Lionel Messi nu a jucat în amicalul cu Hong Kong All-Stars câștigat de Inter Miami cu 4-1. Balonul de Aur a absentat din cauza unor probleme musculare spre nemulțumirea mulțimii locale. Campionul mondial a revenit pe teren în penultimul amical înainte de noul sezon Major League Soccer.

ADVERTISEMENT

Starul argentinian a fost introdus în minutul 60 al meciului de la Tokyo cu Vissel Kobe, primul loc din Japonia. Fostul jucător de la Barcelona și PSG a ratat dintr-o poziție ideală, singur cu portarul. Messi a depășit în viteză defensiva japoneză, însă a trimis un șut modest pe centru.

Portarul Powell Obinna Obi a fost la post și a respins. Messi a reușit un singur gol în cele 6 meciuri amicale ale lui Inter Miami. „Decarul” naționalei Argentinei a înscris cu Al-Hilal, scor 3-4.

ADVERTISEMENT

Inter Miami, înfrângere înainte de noul sezon MLS

Inter Miami a avut parte de un turneu de pre-sezon de-a dreptul dezastruos. Formația finanțată de frații Mas și David Beckham a câștigat un singur meci din cele 6 amicale pe care le-a disputat. De asemenea, nord-americanii au înregistrat o remiză și 4 înfrângeri.

Vissel Kobe s-a impus la penalty-uri, după ce scorul a fost egal la finalul timpului regulamentar (0-0). Primul care a ratat de la Inter Miami a fost finlandezul Robert Taylor. Lionel Messi și Jordi Alba nu s-au abținut după ratarea nordicului și au izbucnit în râs.

ADVERTISEMENT

O altă veste proastă pentru Inter Miami este accidentarea lui Sergio Busquets. Fostul mijlocaș de la Barcelona a fost nevoit să iasă de pe teren în minutul 25 după o intrare dură a unui adversar. Înainte de meci Messi, Suarez și Alba s-au întâlnit cu Andres Iniesta.

Ce urmează pentru Inter Miami

Inter Miami va mai juca un meci amical înainte de debutul în noul sezon MLS. Echipa lui David Beckham va da piept pe teren propriu cu Newells Old Boys, echipa la care s-a format Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Partida va avea loc pe 16 februarie. Ulterior, Inter Miami o va înfrunta pe Real Salt Lake în primul meci oficial al noului sezon din MLS pe 22 februarie. Principalul obiectiv al echipei antrenate de Gerardo „Tata” Martino este calificarea în play-off.

ADVERTISEMENT