Sport

Messi, cadou unic de la Adidas. 8 inele, câte unul pentru fiecare Balon de Aur

Messi se poate retrage liniștit din fotbal. Argentinianul a câștigat cel de-al 8-lea Balon de Aur după ce a reușit să câștige Cupa Mondială alături de naționala sa.
01.11.2023 | 15:27
Messi cadou unic de la Adidas 8 inele cate unul pentru fiecare Balon de Aur
Lionel Messi a primit un cadou special din partea lui Adidas
ADVERTISEMENT

Messi a câștigat cel de al 8-lea Balon de Aur. Adidas a profitat de moment pentru a îi dărui argentinianului 8 inele simbolice. Fiecare inel prezintă detalii personalizate care fac referire la fiecare eveniment în parte. Astfel, pentru anul 2012, se face menționare la cele 91 de goluri înscrise în acel an, în timp ce versiunea din 2023 face referire la victoria în Cupa Mondială.

Cadou unic pentru Messi, regele fotbalului

2009: “El Beso” Primul inel aduce omagiu celebrării electrizante a lui Messi în finala Ligii Campionilor din 2009 împotriva echipei Manchester United, când a sărutat ecusonul Barcelonei într-o triumf de zile mari.

ADVERTISEMENT

2010: “Apunta Al Cielo” Al doilea inel reprezintă un omagiu emoționant adus celebrării lui Messi, dedicată bunicii sale, Celia. Acest gest constă în arătarea spre cer ca simbol al amintirii și recunoștinței.

2011: “GOAT” Acest inel glorifică rolul integral al lui Messi în echipa lui Pep Guardiola de la Barcelona, adesea considerată cea mai bună echipă de fotbal din istorie. El incarnează imaginea celui mai mare jucător din toate timpurile.

ADVERTISEMENT

2012: “91” Un an istoric pentru Messi, în care a marcat uimitorul număr de 91 de goluri într-un an calendaristic, stă la baza celui de-al patrulea inel, celebrând incredibila sa abilitate de a marca goluri.

Adidas i-a dăruit lui Messi 8 inele

Messi joacă în prezent în America, acolo unde se bucură de un succes răsunător alături de Inter Miami. Cel mai galonat jucător din toate timpurile a acceptat invitația lui David Beckam și se bucură de un suport enorm din partea publicului american. În ciuda faptului că joacă într-un campionat mai slab cotat, succesul alături de Argentina a fost îndeajuns pentru ca Messi să triumfe și în acest an și să cucerească Balonul de Aur.

ADVERTISEMENT

2015: “Triumful în Liga Campionilor” Cel de-al cincilea inel al lui Messi aduce omagiu victoriei sale în Liga Campionilor din 2015, când a contribuit la obținerea celui de-al patrulea titlu al Barcelonei în această competiție.

2019: “Excelența Gheții de Aur” Al șaselea inel marchează realizarea lui Messi în câștigarea celei mai recente Ghetă de Aur în 2019, făcându-l jucătorul cu cele mai multe premii Gheata de Aur din istorie.

ADVERTISEMENT

2021: “Campion Sud-American” Rolul lui Messi ca MVP și cel mai bun marcator în victoria Argentinei în Copa America este celebrat în cel de-al șaptelea inel, recunoscându-i impactul pe scena internațională.

2023: “Campion Mondial Argentina” Al optulea și ultimul inel poartă cu mândrie trei stele, simbolizând victoria istorică a Argentinei la Campionatul Mondial FIFA din 2022, cu Messi în frunte.

ADVERTISEMENT