Sport

Messi și Suarez, din nou împreună! Cum s-au descurcat fostele staruri ale Barcelonei în El Salvador

Lionel Messi și Luis Suarez au evoluat din nou împreună. Inter Miami a început turneul global de pre-sezon cu un amical împotriva celor de la El Salvador.
20.01.2024 | 11:25
Messi si Suarez din nou impreuna Cum sau descurcat fostele staruri ale Barcelonei in El Salvador
Lionel Messi și Luis Suarez au jucat din nou împreună după 3 ani și 5 luni de pauză.
ADVERTISEMENT

Leo Messi și Luis Suarez au jucat pentru prima oară împreună după 3 ani și 5 luni. După perioada de grație de la FC Barcelona, cei doi mari fotbaliști din America de Sud s-au reîntâlnit la Inter Miami. Clubul din Major League Soccer a jucat un meci amical cu El Salvador. Sergio Busquets și Jordi Alba au fost, de asemenea, pe teren.

Messi și Suarez, din nou împreună! Fostele staruri ale Barcelonei au început turneul global la Inter Miami

Inter Miami și-a început seria de meciuri amicale din pre-sezon cu un duel în Caraibe, împotriva celor de la El Salvador. Scorul s-a încheiat la egalitate (0-0). Lionel Messi, Luis Suarez, Sergio Busquets și Jordi Alba, care au scris istorie împreună la FC Barcelona, au fost titulari de această dată la Inter Miami.

ADVERTISEMENT

Ultimul care a semnat cu Inter Miami a fost Luis Suarez. Atacantul uruguayan a fost transferat de clubul finanțat de David Beckham și frații Mas la finalul anului trecut. Clubul din MLS va călători nu mai puțin de 23.000 de mile în turneul de pre-sezon.

Deși nu a marcat, Inter Miami a avut o șansă uriașă de a deschide scorul după o combinație de efect între Messi, Suarez, Busquets și Jordi Alba. Fundașul de bandă i-a centrat în careu lui Suarez.

ADVERTISEMENT

Atacantul a trimis pe spate pentru Busquets și mijlocașul spaniol a deviat cu exteriorul pentru Messi. Campionul mondial cu Argentina a combinat din nou cu Sergio Busquets după care argentinianul a șutat din prima cu stângul. Portarul advers a respins spectaculos.

Inter Miami dispută încă 6 amicale înaintea debutului în MLS

Inter Miami va disputa alte 6 meciuri amicale în state, precum Hong Kong, Japonia și Arabia Saudită. Americanii vor încheia turneul global de pre-sezon la Dallas. Lionel Messi a revenit în lotul lui Gerardo ‘Tata’ Martinez după aproximativ două luni de pauză.

ADVERTISEMENT

În amicalul cu El Salvardor, Lionel Messi, Luis Suarez, Sergio Busquets și Jordi Alba au fost înlocuiți la pauză. Nord-americanii se vor mai duela cu FC Dallas, Al-Hilal, Al-Nassr, Hong Kong All-Stars, Kobe și Newells Old Boys.

Rămâne de văzut dacă Lionel Messi se va întâlni cu Cristiano Ronaldo în Al-Nassr – Inter Miami. Starul portughez s-a accidentat în timpul unui antrenament și ar putea lipsi de pe teren. Cvintuplul Balon de Aur va rata sigur primele două meciuri amicale ale saudiților.

ADVERTISEMENT

Duelul cu El Salvador a fost meciul de debut al lui Luis Suarez în tricoul lui Inter Miami. Clubul finanțat de David Beckham și frații Mas va debuta în noul sezon al MLS pe 22 februarie contra celor de la Real Salt Lake.

ADVERTISEMENT
Tags: