Sport

Messi, un nou scandal amoros! Fosta iubită a lui Neymar a dezvăluit mesajele primite pe Instagram

Lionel Messi este în centrul unui nou scandal amoros! Fosta iubită a lui Neymar a dezvăluit pe Instagram mesajele venite din partea starului argentinian.
08.12.2023 | 16:26
Messi un nou scandal amoros Fosta iubita a lui Neymar a dezvaluit mesajele primite pe Instagram
Lionel Messi este acuzat că ar fi încercat să o înșele pe Antonela Roccuzzo cu fosta iubită a lui Neymar. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi este protagonistul unui nou scandal amoros în America de Sud. După ce a fost acuzat că a înșelat-o pe Antonela Roccuzzo, soția sa, cu jurnalista argentiniană Sofia Martinez, starul naționalei Argentinei este acum pus la zid pentru că a încercat să ia legătura cu Fernanda Santos, fosta iubită a lui Neymar.

Messi, un nou scandal amoros! Fosta iubită a lui Neymar a dezvăluit mesajele primite pe Instagram

În vârstă de 35 de ani, Fernanda Campos, un cunoscut model și influencer în Brazilia, sugerează că a fost contactată de Lionel Messi. În acest sens, fosta iubită a lui Neymar a dezvăluit pe Instagram o presupusă discuție pe care a avut-o cu Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

„Unde pot să te întâlnesc? Trăiești în Brazilia?”, ar fi fost întrebările pe care starul argentinian i le-ar fi adresat brunetei. Fernanda Campos este nimeni alta decât fosta iubită a lui Neymar. Mai exact, femeia cu care fotbalistul brazilian a înșelat-o pe Bruna Biancardi, care era gravidă.

După presupusele mesaje primite de la Lionel Messi, Fernanda Santos i-a răspuns argentinianului: „(n.r. unde pot să te întâlnesc?) Brazilia sau în privat”, a fost răspunsul braziliencei care a făcut referire la contul său de OnlyFans.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi i-ar fi dat like Fernandei Santos pe Instagram

După ce a aflat că Fernanda Santos are cont de OnlyFans, Lionel Messi a încercat să intre pe pagina unde modelul brazilian livrează conținut pentru adulți. Argentinianul s-ar fi plâns de faptul că pagina nu se deschide, însă Messi nu era abonat la canalul modelului brazilian.

„Messi a vizualizat și a dat like la un story publicat de mine, în urmă cu cinci zile”, a mai spus Fernanda Santos despre conversația cu Lionel Messi. Scandalul amoros vine într-un moment cum nu se poate mai prost pentru Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

O publicație braziliană a relatat faptul că Messi ar fi în pragul divorțului după ce fotbalistul ar fi înșelat-o pe Antonela Roccuzzo cu Sofia Martinez. Jurnalista argentiniană s-a declarat o fană a „decarului” argentinian la Cupa Mondială din Qatar 2022.

În luna iunie a acestui an, Neymar a recunoscut că a înșelat-o pe Bruna Biancardi, însărcinată, cu Fernanda Santos. Fotbalistul brazilian a postat un amplu mesaj pe rețelele de socializare prin care își cere scuze față de iubita sa, care a anunțat despărțirea de fotbalist după ce a născut-o pe Mavie.

ADVERTISEMENT

Fernanda Santos ar fi petrecut anul trecut cu Neymar la Sao Paulo de Sfântul Valentin. Totuși, modelul brazilian ar fi declarat în presă că nu știa despre relația dintre Bruna Biancardi și fotbalistul brazilian.

ADVERTISEMENT