Sport

Leo Messi ar fi în pragul divorțului după ce a înșelat-o pe Antonela Roccuzzo. Cum a răspuns soția lui Fabregas. Video

Leo Messi ar fi în pragul divorțului. Starul argentinian este acuzat că ar fi înșelat-o pe soția sa, Antonela Roccuzzo, cu o jurnalistă.
26.11.2023 | 10:40
Leo Messi ar fi in pragul divortului dupa ce a inselato pe Antonela Roccuzzo Cum a raspuns sotia lui Fabregas Video
Lionel Messi ar fi în pragul divorțului, fiind acuzat că a înșelat-o pe Antonela Roccuzzo. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Leo Messi a devenit protagonistul unui scandal amoros după ce publicația braziliană Direto Do Miolo a scris că starul celor de la Inter Miami o înșală pe Antonela Roccuzzo cu o jurnalistă argentiniană. Este vorba despre Sofia Martinez, care s-a declarat o fană a fotbalistului la Cupa Mondială din Qatar.

Leo Messi ar fi în pragul divorțului după ce a înșelat-o pe Antonela Roccuzzo. Cum a răspuns soția lui Fabregas

Mai mult decât atât, sursa menționată a precizat că Leo Messi și Antonela Roccuzzo se află în pragul divorțului, căsnicia lor traversând cea mai mare criză din cei 15 ani de relație. La Cupa Mondială din 2022, unde Messi i-a adus Argentinei Cupa Mondială, jurnalista Sofia Martinez i-a ținut un discurs pasional fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Daniella Semaan, o apropiată a familiei lui Lionel Messi, a negat cu vehemență dezvăluirile făcute publice de canalul brazilian. Daniella Semaan, soția lui Cesc Fabregas, a lansat atacuri dure pe pagina personală de Instagram după presupusul scandal amoros apărut în presă.

”Ce publicație e asta care n-are niciun sens….și nu are nici dreptate”, a fost mesajul postat de Daniella Semaan pe pagina personală de Instagram. Messi și Fabregas au rămas foarte buni prieteni, iar aceștia alături de soțiile lor merg regulat în vacanțe.

ADVERTISEMENT

Sofia Martinez, discurs pasional la adresa lui Leo Messi: „Ți-ai pus amprenta pe viața fiecăruia dintre noi”

Luna trecută, în presa din Argentina, au apărut informații potrivit cărora Leo Messi s-ar fi îndrăgostit „de o femeie care nu este Antonela”. Internauții și-au dat frâu liber imaginației și au speculat că ar fi vorba despre Sofia Martinez.

Jurnalista argentiniană a devenit virală la Cupa Mondială din Qatar când după semifinala Argentina – Croația (3-0) i-a adresat un discurs pasional fotbalistului care a cucerit recent al 8-lea Balon de Aur din carieră.

ADVERTISEMENT

”Indiferent de rezultat, tu ai ceva pe care nimeni nu ți-l poate lua, faptul că ești unul cu argentinienii, cu fiecare dintre ei. Sunt serioasă, nu e niciun băiat care să nu își dorească tricoul tău.

„Ți-ai pus amprenta pe viața fiecăruia dintre noi și asta, pentru mine, înseamnă mai mult decât câștigarea unei Cupe Mondiale. Nimeni nu îți poate lua asta și aceasta este recunoștința mea pentru fericirea pe care o aduci multor oameni.

ADVERTISEMENT

Sper serios să iei aceste cuvinte în inima ta. Chiar cred că asta este mai important decât să câștigi o Cupă Mondială. Îți mulțumesc, căpitane!”, au fost cuvintele Sofiei Martinez.

Leo Messi și Antonela Roccuzzo se știu de la vârsta de 5 ani

Leo Messi și Antonela Roccuzzo se cunosc încă de la vârsta de 5 ani. Cei doi au hotărât să se căsătorească în 2017 și au împreună trei băieți, Thiago, Mateo și Ciro.

În timp ce asculta cuvintele pasionale ale Sofiei Martinez după victoria Argentinei în semifinala cu Croația, Leo Messi a fost surprins zâmbind, vizibil emoționat. Ulterior, campionul mondial a lăsat privirea în jos.

ADVERTISEMENT