Sport

Bruna Biancardi, anunț despre despărțirea de Neymar: “Am rămas părinții lui Mavie”

La doar câteva luni după ce a născut-o pe Mavie, fiica lui Neymar, Bruna Biancardi a anunțat despărțirea de starul brazilian.
29.11.2023 | 11:03
Bruna Biancardi anunt despre despartirea de Neymar Am ramas parintii lui Mavie
Bruna Biancardi a explicat că nu mai vrea să fie legată de știrile cu Neymar. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Bruna Biancardi și Neymar jr. nu mai formează un cuplu. “Am rămas doar părinții lui Mavie”, a explicat frumoasa brunetă pe Instagram. Totul vine după ce fotbalistul lui Al Hilal a fost implicat în mai multe scandaluri amoroase în ultimul timp.

Neymar jr., încă un scandal amoros. Aline Farias, model OnlyFans, arătat mesajele pe care le-a primit de la brazilian

Aline Farias, model OnlyFans, s-a înscris pe lista deloc scurtă de domnișoare care pretind că au fost abordate de Neymar. Ba chiar a arătat mesajele cu tentă XXX în care brazilianul îi cerea poze și videoclipuri cu ea dezbrăcată.

ADVERTISEMENT
Aline Farias, model OnlyFans, ultima care a provocat un scandal pentru Neymar. Sursă foto: Instagram
Aline Farias, model OnlyFans, ultima care a provocat un scandal pentru Neymar. Sursă foto: Instagram

Neymar nu a negat că a fost interesat de Farias, dar a ținut să facă o precizare foarte importantă. Care, spera el, l-ar fi absolvit de vină în ochii Brunei Biancardi. “Arată și data acelor mesaje. Le-am trimis acum foarte mulți ani”, a fost replica directă a lui Ney.

Nu a fost suficient, însă. Se pare că a fost picătura care a umplut paharul. De altfel, Neymar ar fi putut umple și câteva sticle dacă ținem cont de scandalurile amoroase în care a fost implicat în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Neymar jr. nu are timp pentru Brunca Biancardi și Mavie. Petrecere monstru în Brazilia cu doar câteva zile înainte de a fi operat la genunchi

De când Bruna Biancardi a născut-o pe Mavie, Neymar jr. a petrecut foarte puțin timp alături de cele două. A fost mai degrabă ocupat cu petreceri alături de prietenii din Brazilia. Presa internațională a scris recent chiar de un chef de pomină dat de Neymar jr. cu doar câteva zile înainte de a fi operat la genunchi.

A fost o petrecere care s-a întins pe parcursul unui întreg weekend, iar Neymar a driblat fin printre mai multe blonde care i-au căzut cu tronc. Asta în timp ce Bruna Biancardi era, alături de Mavie, la doar câteva case distanță.

ADVERTISEMENT

“Este o chestiune privată, dar dacă tot sunt expusă zilnic la tot felul de știri și glume pe seama mea, vă informez că nu sunt într-o relație. Am rămas doar părinții lui Mavie, aceasta este singura legătură dintre noi doi.

Bruna Biancardi, mesaj clar pentru Neymar jr: “Nu sunt într-o relație. Am rămas doar părinții lui Mavie”

Sper ca după acest anunț să nu mă mai legați pe mine despre știrile frecvente pe care le aveți. Vă mulțumesc”, a fost mesajul cât se poate de clar postat de Bruna Biancardi pe Instagram, chiar dacă nu a menționat numele lui Neymar jr.

ADVERTISEMENT

Petrecărețul Neymar nu pare deloc afectat de despărțire, dar are mari probleme și pe plan profesional. A fost operat la genunchi după accidentarea gravă pe care a suferit-o la naționala Braziliei și nu va mai juca în acest sezon pentru Al Hilal. Aproape sigur va rata și Copa America, programată în vară.

ADVERTISEMENT
Tags: