Life

Metoda folosită de Anca Serea pentru un păr perfect. Ai nevoie de un produs găsit în orice farmacie

Metoda folosită de Anca Serea pentru un păr perfect. Ai nevoie de doar un produs care se găsește în orice farmacie de la noi din țară.
18.03.2023 | 08:10
Metoda folosita de Anca Serea pentru un par perfect Ai nevoie de un produs gasit in orice farmacie
Metoda folosită de Anca Serea pentru a avea un păr perfect. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ce metodă folosește Anca Serea pentru a avea un păr perfect. Aceasta folosește un produs care se găsește în orice farmacie și pe care poate să îl cumpere oricine.

Metoda folosită de Anca Serea pentru a avea un păr perfect

Anca Serea a mărturisit că nu apelează la trucuri de la stiliști și nici nu dă o avere pentru a avea părul frumos și sănătos. Vedeta a spus că folosește uleiul de argan pentru a avea părul frumos și mai utilizează și produse din plante.

ADVERTISEMENT

Un alt truc important pentru frumusețea părului pe care îl folosește Anca Serea este că de fiecare dată când se spală pe cap își clătește vârfurile cu apa rece, pentru un plus de strălucire.

De asemenea, Anca Serea a mai spus și ce truc folosește pentru a nu avea părul încărcat cu multe produse. Aceasta folosește toate produsele doar de dimensiunea unui bănuț pentru a evita îmbâcsirea părului.

ADVERTISEMENT

„Nu folosesc multe produse de styling pentru că nu îmi place să fie foarte încărcat. Nu pun mai mult decât dimensiunea unui bănuț de orice produs ca să nu fie îmbâcsit”, a spus aceasta, conform Viva.

Anca Serea, secretele pentru o piele perfectă

Anca Serea se preocupă nu numai de părul său, ci și de piele și încearcă mereu să pună în aplicare sfaturile pe care le-a primit de la bunica sa.

ADVERTISEMENT

Unul dintre acestea este referitor la gomaje, iar soția lui Adi Sînă a spus că folosește mereu mălaiul pentru tenul fără probleme.

„Cel mai bun gomaj preluat de la bunica mea pentru tenuri fără probleme este cel din mălai. Îl fac tot timpul”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Anca Serea mai face și măști pentru față, tot cu ingrediente naturale și ușor de găsit. „Îți poți face mască dintr-un avocado si ulei de măsline, din ulei de cocos, de argan si de migdale dulci”, a spus vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: