Life

Metoda genială găsită de un tată pentru a obține zboruri mai ieftine cu avionul. A economisit o sumă generoasă pentru o singură călătorie

Un tată a descoperit o metodă genială pentru a obține zboruri mai ieftine cu avionul. Poți economisi chiar și 1.500 de lei în anumite situații.
13.08.2023 | 14:43
Metoda geniala gasita de un tata pentru a obtine zboruri mai ieftine cu avionul A economisit o suma generoasa pentru o singura calatorie
Metoda genială găsită de un tată pentru a obține zboruri mai ieftine cu avionul. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Un tată a găsit o metodă genială pentru a obține zboruri mai ieftine cu avionul. Bărbatul consideră că prea mulți oameni fac greșeli când vine vorba de rezervări, iar de aici și bugetul se majorează.

Metoda genială găsită de un tată pentru a obține zboruri mai ieftine cu avionul

Mai exact, Tom, care este tatăl unui băiat, spune că mulți aleg primul preț pe care îl găsesc online atunci când fac o rezervare. În realitate însă, există numeroase metode prin care poți obține zboruri mai ieftine cu avionul.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă are suficienți bani pentru orice tip de zbor, bărbatul spune că mereu este atent la economii. În acest sens, el le-a dezvăluit și altora cinci sfaturi utile prin care pot obține zboruri mai ieftine cu avionul.

Tom a sugerat că dacă alegi companii aeriene diferite pentru două călătorii separate, vei avea parte de o surpriză. Potrivit acestuia, poți economisi 309 lire sterline dacă pleci de la Londra Gatwick spre Honolulu, în Hawaii, cu escală în Los Angeles.

ADVERTISEMENT

Iar 309 euro vin în jur de 1.500 de lei, deci vorbim despre o sumă cât se poate de importantă. În același timp, bărbatul a mai recomandat și unor site-uri precum SkyScanner. O alternativă poate fi căutarea manuală a opțiunilor individuale folosind Google Flights.

“Împărțirile sunt o modalitate excelentă de a economisi bani dacă călătoriți doar cu bagaje de mână”, a explicat bărbatul. Totodată, el i-a îndemnat pe oameni să nu se sperie atunci când vine vorba de escale lungi.

ADVERTISEMENT

Unele prețuri pot fi mai mici decât ai fi crezut

Din contră, acestea ar putea fi în avantajul lor și prețurile pot fi chiar la jumătate. Drept urmare, nu trebuie să ne facem griji dacă plătim două zboruri diferite, pentru că la final vom avea de câștigat. Potrivit bărbatului, o călătorie de la Londra la Vancouver, în Canada, poate scădea de la 4.600 de lire sterline la 2.520 de lire sterline.

O altă metodă utilizată de bărbat pentru a obține zboruri mai ieftine cu avionul este folosirea serviciului “Hold My Booking”. Unele companii oferă această opțiune și te informează când prețurile se reduc.

ADVERTISEMENT

O altă recomandare este cea legată de cazare. Bărbatul spune că ar fi bine să rezervăm o cazare flexibilă. Iar la finalul unei vacanțe, schimbările se văd când vine vorba de bugetul personal.

“Aceste trucuri vă vor ajuta cu ușurință să economisiți sume uriașe de bani la planurile de călătorie. Pun pariu că veți fi surprinși de economiile pe care veți ajunge să le faceți”, a mai adăugat acesta, potrivit The Sun.

ADVERTISEMENT