Life

Metoda ingenioasă prin care o femeie a descoperit că iubitul o înşală: “Aşa l-am prins”

Metoda ingenioasă prin care o femeie a descoperit că iubitul o înșală. Aceasta a dezvăluit cum a fost ajutată de tehnologie.
03.10.2022 | 08:57
Metoda ingenioasa prin care o femeie a descoperit ca iubitul o insala Asa lam prins
Cum a descoperit o femeie că este înșelată de iubit. Sursa foto: freepik.com/ stefamerpik
ADVERTISEMENT

O femeie a dezvăluit metoda ingenioasă prin care a descoperit că iubitul o înșală. Un simplu dispozitiv l-a dat de gol pe partenerul infidel.

Metoda ingenioasă prin care o femeie a descoperit că iubitul o înșală

Tehnologia i-a fost de mare ajutor unei femei care a descoperit că iubitul i-a fost infidel.

Jessica Lowman a descoperit că partenerul o înșală cu ajutorul unei boxe inteligente Amazon, un dispozitiv pe care mulți utilizatori îl au acasă.

ADVERTISEMENT

Boxa respectivă a înregistrat conversațiile dintre iubitului Jessicăi cu altcineva, o funcție despre care femeia nu știa până atunci, potrivit Mirror.

Deși multe persoane au astfel de boxe inteligente în casă, care funcționează pe bază de comenzi vocale și redau muzică, puțini știu că acestea înregistrează toate sunetele din locuință.

ADVERTISEMENT

Pe contul de Tik Tok, Jessica a dezvăluit cum l-a prins pe iubitul infidel. Femeia a făcut publică una dintre înregistrările conversațiilor dintre fostul partener și cea cu care o înșela.

Dispozitivul Alexa a înregistrat mai multe conversații ale iubitului, iar acestea au rămas stocate acolo. În sunetele redate se poate auzi fostul iubit al Jessicăi, dar și vocea altei femei.

ADVERTISEMENT

“Așa mi-am prins fostul iubit înșelându-mă, nici măcar nu știam că Alexa a stocat asta.”, a scris Jessica pe TikTok.

Prin intermediul acestei postări, Jessica a încercat să ajute și alte persoane să descopere dacă partenerii lor sunt infideli.

ADVERTISEMENT

În aplicație erau mai multe înregistrări, iar în una dintre acestea se auzea o voce străină care i se adresa boxei, spunându-i să pună o melodie.

Din înregistrare se poate deduce că persoana respectivă nu știa să folosească dispozitivul inteligent, după care a cerut să pună o melodie.

În următoarea înregistrare, iubitul Jessicăi îi cere boxei să dea “volumul opt”. Acesta a fost momentul care l-a dat de gol, deoarece iubita lui a descoperit că bărbatul a adus o altă femeie acasă.

Videoclipul postat de Jessica a devenit viral

Videoclipul postat de Jessica a ajuns viral pe Tik Tok, fiind vizionat de 2,6 milioane de persoane. Postarea a primit peste 195.000 de aprecieri.

Alte femei au reacționat și i-au spus Jessicăi că vor încerca și ele această “metodă” cu partenerii lor. Unele utilizatoare au glumit spunând că boxa Alexa le ajută foarte mult pe femei cu o astfel de funcție.

De asemenea, alte femei au spus că le vor cumpăra partenerilor o astfel de boxă cadou.

O altă femeie a spus că și ea l-a prins pe iubitul infidel prn aceeași metodă. “Este exact același mod în care am aflat și eu! Am ascultat o întreagă noapte de întâlnire.”, a scris aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: