Life

”Mi-au spus că nu era nimeni”. Mesajul straniu primit de o tânără fix înainte să se îmbarce în avion

Mesajul straniu primit de o tânără fix înainte să se îmbarce în avion. Ce a primit aceasta pe telefon și a fost speriată.
30.06.2023 | 14:23
Miau spus ca nu era nimeni Mesajul straniu primit de o tanara fix inainte sa se imbarce in avion
Mesajul straniu primit de o tânăra înainte de îmbarcarea în avion. Foto Colaj Fanatik / Tiktok
ADVERTISEMENT

Ce mesaj straniu a primit o tânără înainte de a se îmbarca în avion. Aceasta s-a speriat foarte tare și i-a fost frică să mai meargă acasă.

Mesajul straniu primit de o tânăra înainte de îmbarcarea în avion

O tânără de 23 de ani a trecut prin momente groaznice. Aceasta călătorea singură din Abu Dhabi la Manchester, orașul ei natal.

ADVERTISEMENT

Aceasta a povestit că a primit un mesaj înfiorător de la un străin care îi cunoștea toată mișcările. Tânăra a povestit că după ce a citit mesajul i-a fost frică de faptul că era singură și de ce putea să pățească.

Bărbatul îi spunea că a văzut-o în oraș și că a căutat-o în sistemul companiei aeriene. Bărbatul în cauză era, de fapt, un angajat de la compania aeriană care a vrut să flirteze cu tânăra.

ADVERTISEMENT

Când s-a speriat cu adevărat tânăra. Ce i-a spus bărbatul

Tânăra s-a speriat cu adevărat foarte tare când bărbatul a anunțat-o că se poate îmbarca în avion, semn că știa unde merge. Mesajul straniu a panicat-o și mai tare.

Din această cauză, femeia a vorbit cu unul dintre manageri pentru a afla dacă bărbatul în cauză se afla în avionul respectiv și putea să o abordeze.

ADVERTISEMENT

“Așteptam la coadă pentru îmbarcarea în avion. Am vorbit cu unul dintre managerii de la sol pentru a verifica dacă nu era un membru al echipajului care urma să fie în zborul meu.

Eram nervoasă că ar fi putut fi în avion. Mi-au spus că nu era nimeni în zbor, dar că dacă voiam să fac o plângere oficială, trebuia să fiu coborâtă din zbor”, a spus tânăra.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care a intrat în sistemul companiei aeriene pentru a afla numărul de telefon al tinerei pe care o plăcea și-a pierdut locul de muncă.

După această întâmplare neplăcută, tânără a spus că este foarte frică acum să călătorească singură. De asemenea, nu va mai alege niciodată compania de zbor Etihad Airways.

ADVERTISEMENT