News

Fiul actorului Michael Hudson s-a sinucis la 26 de ani. “Avem inima frântă, suntem copleșiți de durere”

Actorul american Michael Madsen traversează o perioadă extrem de dificilă. Hudson, fiul acestuia, în vârstă de 26 de ani, și-a pus capăt zilelor, în locuința sa din Hawaii.
25.01.2022 | 19:22
Fiul actorului Michael Hudson sa sinucis la 26 de ani Avem inima franta suntem coplesiti de durere
ADVERTISEMENT

Fiul actorului american Michael Madsen s-a sinucis. Tânărul, în vârstă de 26 ani, al cărui naș de botez era Quentin Tarantino, a fost găsit fără viață în locuința sa din Hawaii.

Fiul lui Michael Madsen s-a sinucis

Potrivit publicației The Sun, fiul actorului Michael Madsen a fost găsit fără viață în locuința sa din Hawaii, acolo unde locuia împreună cu soția lui.

ADVERTISEMENT

Conform primelor declarații ale autorităților, Hudson Madsen s-a împușcat în cap. Fiul actorului Michael Madsen a fost soldat în armata americană și a luptat în Afganistan.

„Pot să confirm că Hudson Lee Madsen, de 26 de ani, a murit în urma unei împușcături în cap, în ceea ce suspectăm a fi sinucidere”, a declarat un oficial din Honolulu, Hawaii, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Hudson și soția sa, Carlie, erau căsătoriți din 2018. Recent, tânără trecuse printr-o operație chirurgicală dificilă, în care i s-au extirpat două tumori mamare.

Familia a făcut primele declarații

Michael Madsen și familia sa și-au împărtășit durerea suferită în urma morții Hudson Lee Madsen. Aceștia au declarat că au inima frântă și sunt copleșiți de pierderea suferită.

ADVERTISEMENT

„Avem inima frântă și suntem copleșiți de durerea pierderii lui Hudson. Amintirea lui și lumina adusă de el vor fi păstrate de toți cei care l-au cunoscut și iubit. Cerem intimitate și respect în această perioadă dificilă.”, au spus aceștia, într-o declarație trimisă publicației Metro.co.uk.

Hudson a fost finul regizorului laureat la Oscar, Quentin Tarantino. Tatăl său, Michael, și Tarantino au colaborat la mai multe filme împreună, inclusiv „Reservoir Dogs” și  cele două părți din „Kill Bill”.

ADVERTISEMENT

DeAnna și Michael Madsen sunt căsătoriți din anul 1996 și mai au împreună doi fii, Calvin, de 25 de ani și Luke, de 16 ani.

Alte vedete au trecut prin drame similare

Michael Madsen este cea de-a treia vedetă care trece printr-o asemenea tragedie în ultima lună. Fiul Reginei King, în vârstă de 26 ani, și-a pus capăt zilelor pe 19 ianuarie. Actrița l-a crescut de una singură, după ce ea și fostul său soț, Ian Alexander Sr., s-au despărțit.

De asemenea, cântăreața irlandeză Sinead O’Connor a primit, la începutul lunii ianuarie, teribila veste că fiul său, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis. Adolescentul era internat într-un centru de specialitate, după ce mai avusese alte două tentative de suicid.

 

ADVERTISEMENT