Life

Mihaela Bilic dezvăluie cea mai tare dietă cu pește. Ce e bine să mănânci la prânz și seara

Mihaela Bilic face public regimul impresionant care are în centru consumul de pește. Cum trebuie să arate meniul zilnic.
18.10.2023 | 18:39
Mihaela Bilic dezvaluie cea mai tare dieta cu peste Ce e bine sa mananci la pranz si seara
Mihaela Bilic face public regimul impresionant care are în centru consumul de pește. Cum trebuie să arate meniul zilnic. Sursa foto: Facebook / freepik.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Medicul, supranumit nutriționistul vedetelor, dezvăluie cea mai tare dietă cu pește. Ce e bine să mânânci la prânz și seara. Specialistul în sănătate consideră că toată lumea slăbește dacă renunță la unele obiceiuri alimentare.

Mihaela Bilic face public regimul impresionant care are în centru consumul de pește. Cum trebuie să arate meniul zilnic

Mihaela Bilic face public regimul impresionant care are în centru consumul de pește. Cum trebuie să arate meniul zilnic pe care l-a împărtășit cu cei care o urmăresc pe social media. În primul rând, oamenii trebuie să nu mai consume zahăr, fructe și făinoase.

ADVERTISEMENT

După ce au fost eliminați carbohidrații din preparatele culinare atunci persoanele trebuie să-și îndrepte atenția spre carne și brânză. Detașarea de pofte și gândul de la mâncare se face numai printr-un regim bine pus la punct.

„Principiu – 2 mese pe zi compuse din legume, produse lactate, ouă și pește sau fructe de mare. Totul gătit la abur, la cuptor sau la grătar, cu maxim 1 lingură de ulei pe zi.

ADVERTISEMENT

Permise la liber-apă, ceai și cafea, limonadă îndulcite cu îndulcitori, băuturi răcoritoare cu îndulcitori (tip Zero/Max). Excepție: se pot folosi 1-2 linguri de parmezan/brânză rasă pe post de condiment, în loc de ulei”, a scris Mihaela Bilic pe Facebook, conform gandul.ro.

Nutriționistul a dezvăluit și cum arată un meniu ideal pentru această dietă cu pește. Dimineața se consumă un ceai sau o cafea care poate fi cu lapte, iar la prânz nu trebuie să lipsească de pe masă 1 iaurt/brânză proaspătă/cottage cheese (perle de brânză).

ADVERTISEMENT

De asemenea, în farfurie mai trebuie să fie și multe legume crude sau cei interesați pot savura un castron de ciorbă de orice fel. Seara se mănâncă pește de orice fel (inclusiv conservă) cu legume gătite/salată sau un castron de ciorbă de orice fel.

Mihaela Bilic, sfaturi pentru lupta cu greutatea

Mihaela Bilic are o serie de sfaturi pentru lupta cu greutatea și de fiecare dată le împărtășește cu internauții. Vedeta spune că leguminoasele de tip fasole boabe, linte, mazăre, năut, humus trebuie consumate de maxim de 2 ori pe săptămână.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nutriționistul vedetelor spune că oamenii pot suplimenta cu 1-2 ouă fierte sau omletă dacă la prânz nu s-au săturat. Orele de masă nu contează, ci e foarte important să nu fie mai mult de 2 într-o zi.

„Nu contează cât de mare e porția de pește. Nu contează greutatea de plecare, vârsta sau sexul, e general-valabil. Contează ca regimul să fie ținut minim 3 săptămâni”, a mai spus Mihaela Bilic.

Ideal ar fi ca această dietă să fie păstrată 3 luni pentru că doar după această perioadă întregul organism își dă un „restart”. Medicul mai subliniază și faptul că este permis consumul de vin în această dietă cu pește.

ADVERTISEMENT